به یادش هنوزم میزنم چی نمیدونم .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به یادش هنوزم میزنم چی نمیدونم .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا گفتم یه صفحه بساز به نام موسسه حقوقی حق جویاننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر پس هم پخ کن
فیلم پسر همسایه با حضور جنیفر لوپز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر تکلیفش با خودش هم مشخص نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ول کن بابا اسکل کردی منو ..
گفتم بت که این تگ داخل این span قرار داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Font color نزن ..
Color خالی بزن ببین تاثیر داره ..
من که میگم اینا دیدن گروه راحته میندازنش بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب وقتی زدی ریدی یدونه حالا درست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدو بابا منتظرم من چیزشکنم کار نمیکنه
فک مکنم داره به جواب نزدیک میشه ..
اگه یه مربی بزرگ بیارن ضرر نمیکنیم ولی اگه قراره علی دایی و قلعه نویی و فرکی بیان بهتره همون خودش بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینم جی میل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم به من ربطی نداره ..
قدیما میگفتن دختر همسایه ، مثه اینکه کمبود پسر جهانی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینم جی میلنقل قول:
رای کنگره آمریکا مشخص نشده هنوز؟ نرینن به همه چی بره (sm54)
(sm2)
همون دیگه(sm120) من خودم زیاد خوشم نمیاد از کیروش ولی به خاطر اینکه اینا ی مربی ایرانی نیارن دوست دارم همین بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این بیشتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی کیو بیارن ؟نقل قول:
علی لایی ؟ حسین چَپَکی ؟ اردشیر مافیا ؟ یا فراز کمالوند ؟
اون تاپیک یاور داره در مورد امیر کریمی حرف میزنه... این محسن اومده با محمود کریمی اشتباه گرفته(sm2)
(sm2)در حد خودشون (sm2)نقل قول:
بچه ها زیر نویس فارسی سریال ها رو از کجا پیگیر بشم که ببینم اومده یا نه اصلا سایتی در این باره هست یا نه مثلا قسمت 21 سریال Scorpion اومده ولی هنوز زیرنویس فارسیش نیومده(sm50)
فرکی یا ابراهیم زاده رو میزارن برینه به تیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
در سطح جهانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کرکر خندست.. میگه برو مداحیتو بکن ... گلوله یادت نره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط از لابی میترسمنقل قول:
الان تیم نداره پیشنهادا رو هم رد میکنه وگرنه مربی ایرانی دیگه محاله بزارن
(sm2)این پدرسگ توکلی اصن معلوم نیس چی میگه همش وز وز میکنه جان من الان بزنین شبکه سه ببینین میتونین یه جملشو بفهمین
نویدم مورد عنایت قرار داد.. افتضاح هنری(sm2)
ممنون الی این سایت رو دارم ولی چند روز طول می کشه تا زیرنویس بیاد رو این سایت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختم برات امیلتو چک کن ..
از لابی با کی(sm120)نقل قول:
بیلسا رو میارن(sm2)
* هنوز تمرین آبیپوشان آغاز نشده بود که حدود 20 نفر از طرفداران همیشگی حاضر در کمپ حجازی که روی پیراهن آنها عکس قلعهنویی چاپ شده بود، اقدام به تشویق حمید قلعهنویی کردند. آنها شعار میدادند «قلعهنویی اول بشی آخر بشی دوستت داریم»، «ما اهل کوفه نیستم امیر تنها بماند» ، «ژنرال پنج ستاره».
* این تعداد از طرفداران استقلال در ادامه بنری را باز کرده که روی این بنر شعری چاپ شده بود، روی این بنر نوشته شده بود:
به دست دوست خنجر است، میان عشق و آیینه یک جنگ نابرابر است
چه جنگ نابرابری، چه دستی و چه خنجری، چه قصه محقری، چه اول و چه آخری. هنگامی که طرفداران استقلال از قلعهنویی حمایت میکردند، ستار همدانی به سمت آنها آمد و گفت آقای قلعهنویی میگوید این شعارها را ندهید و اجازه بدهید تیم تمرین کند.
(sm2)(sm2)
ساده نباش
همه رو گذاشته سر کار
یه همچین اعجوبه ای هر 1500 سال یه بار هم ظهور میکنه
این کیه(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نه درجا میاد اگر طول میکشه بخاطر اینه شاید دیر ترجمه میکنن اینم هس خواستی نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر.. این یارو داره فحش میده تو تاپیک خدمت(sm54)
(sm2)