مثلا چی باید توش بذاریم استاد بگو دفه بعد انجام بدیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا چی باید توش بذاریم استاد بگو دفه بعد انجام بدیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم سازهایی که من بگم رو بشناسید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد (sm74)نقل قول:
برو بده به جا اهنگ دادن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور محسن جان این بود(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه هرکی آهنگشو داده بره بده (sm2)
تو خودتو مخترع اهنگ نشون دادی محسن قلابی جان(sm2)نقل قول:
خواستم از اطلاعات استاد استفاده کنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر کجایی ؟ لازمت داریم (sm2)
استاد هرجایی اطلاعات نمیده.. فقط باید البوم بدی(sm2)نقل قول:
پول ندارم مگه با مهدی تقسیم کار کنیم من کارای آلبوم پیش ببرم اونم کارای پشت پرده رو پیش ببره بالاخره آلبوم دادن یه هزینه هایی داره (sm2)نقل قول: