نیمه حرفه ای شدنم تو حلق رسول سیاه و سفید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیمه حرفه ای شدنم تو حلق رسول سیاه و سفید (sm2)
داشتم گوشش میکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به من چکار داری الان پاشم از 360 زاویه با 590 روش سامورایی جرت بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس کردم به تو یه حس رقابتی دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا که قصر امل سخت سست بنیادست
(sm50)
بیار باده که بنیاد عمر بر بادست ...
نقل قول:
آره 7 هنوز کار می کنه !
می گم : مشکلات سخت افزاری مثله نیم سوز شدن مادر بورد رو از کجا میشه فهمید ؟ (sm54)
چون چند روز پیش مادر بورد یه اخطار هایی می داد ولی من توجه نکردم ! (sm59)(sm81)
این چیزای تخصصی رو باید از سینجول بپرسی من زیاد وارد نیستم ! ولی از این اخطار ها واسه من زیاد پیش میاد توجهی نمی کنم یه ری استارت می کنم درست میشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدات . . . (sm10)
بگین سینجول بیاد که عشقش از دست رفت ! الکی مثلا ! (sm51)
شونصد بار ریست کردم تا درست شد ! (sm118)