نور کم + استفاده از کامپیوتر = با داغون شدن چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو اتاق 80 وات نور دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
نور کم + استفاده از کامپیوتر = با داغون شدن چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو اتاق 80 وات نور دارم
منم میگم روشناییش بیشتره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
led مصرف کمتر و نور بیشتر داره عمرشم خیلی خیلی بیشتر من هر چی کم مصرف گرفتم سوخت
نور کمه مانیتور صفه مشکی بذارین ..
سفید با نور کم اذیت میکنه ..
حوصله دان ندارم تی وی حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا تی وی همش زوم شده رو سر معلوم نی که شیزی ..
باشه بازم خوبه جلوی مانیتور اینقد بشینم کمر درد میگیرم اقلا اینجوری متعادل میشه اینقد فیلم و سریال ندیده دارم که نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارک زمرد بهت پیشنهاد میکنم حتما یکی بگیر کم مصرف ببین چه پرتاب و چه نور عالی داره و همچنین چه عمری داره در ضمن هلدر های ساختمون اگه هلدر آویزه حتما از جنس لاکی و حتما مهسان باشه که عمر لامپو چند برابر میکنهنقل قول:
نرم افزار زیاد و سنگین باشه اره اذیتی دوباره بنصبینقل قول:
من خودم شرایطم راحت تره 10 تا نرم افزار کابردی سبکه باقیشم به مرور که نیاز شه مینصبم راحت
(sm120)من که دیگه کم مصرف نمیگیرم برای همیشه گذاشتم کنار جاست ledنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سینجول فاصله بگیر تحت تاثیر فرکانس من قرار نگیری (sm2)
چی شد با اون همه ادعا تو سیستم خفن و فلان همش 10 تا برنامه سبک میریزی .. :l
(sm120) اتوکد بنصبم تو کیون خر طراحی کنم وقتی نیازی ندارم ندارم دیگهنقل قول:
لامپ ال ای دی فقط به درد جاهای یک در یک متر میخوره(sm120)نقل قول:
خب دیوث سیستم عوض کردنت په واس شیه وقتی لازم نداری .. :l
لینک داری؟نقل قول:
دوبله نمایش خانگی منظورمه ها نه تاینی
3 نسخه دوبله هه ..
صدا وسیما ..
سینما 24 ..
تاینی ..
خیلی نسخه ها هه این نسخه بد نی 10 قسمت سانسور شده هم هه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm2)بله وقتی 5 وات بگیری همینهنقل قول:
(sm50)
فیلم و سریال با دوبله (sm142)
اون مارک که گفتم بگیر ببینی نور یعنی چینقل قول:
20 واتش به اندازه 70 وات ال ای دی نور داره(sm2)
نقل قول:
احسنت احسنت (sm59) خب از کجا دان کنم ، یبار دانلود کردم اررور داد گفت نصب نمیشه (sm172)
آه ای یقین گمشده، ای ماهی گریز
در برکه های آينه لغزیده تو به تو!
من آبگیر صافیم، اینک! به سحر عشق؛
از برکه های آينه راهی به من بجو! "آينه قدى"
آلبوم جدید مهدی یراحی آینه ی قدی نام گرفت (sm50)
یبار من و ممر بت تجاوز گروهی کنیم دیگه اینقد گشادی نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خااااا ک..
پنالتی زدنشونو ..
دروازبان گذاشتن عین گجگسبنارو میمونه ..
لینک بده منم ببینم (sm2)نقل قول:
لینکی نخریدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بدون شوخی خواستی بخری مارک زمرد کم مصرف فوق العاده پر نور و عالیه
احسنت... احسنت... (sm59)نقل قول:
همینه دیگه ؟! چیز خوبیه میگیرم بعدا اگه بیرون پیدا کنم .. (sm51)نقل قول:
ریدن به تیم دیوثانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) شیم لس قسمت اول
چه شد این demet akalin (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم ep داره .. خیلی قشنگه اینو در به در دنبالشم . (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید به امیر بگم اینو از آیتونز بگیره برام . (sm50)