تا عکس سی دی رو ندیدین باور نکنین(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا عکس سی دی رو ندیدین باور نکنین(sm100)
--------
کاور البوم که تو عکس هست دقت کنین نو نیست یا الکی هست یا خیلی وخته دارش
این پرینت ِ الکی خودتون رو ایشتگاه نکنید، اون داداشمون هم بدجوری حالش خرابه این عکس و گذاشته
امیر اسم یوزر منو عوض می کنی ... بزار vertigo
تجربه نشون داده اگه البومو زودتر از موعد گوش بدی نمیچسبه باید همون روزی که اعلام کردن بگوشی(sm120)
پسر جان این عکسو من کپی کردم ، برای کسی دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_darakeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق هیچکاکی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vertogo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد مذاکره بشین باش ببینین فروشنده هست (sm50)
پرینت گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه غلط کرد با تو (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه تهرانه
اگه امشب اومد که ....
اگه نه فردا 8.5 اینجا باشید (sm172)
کم زر بزن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد آشناس این کلمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای هر کسی هست مشکل داره، چون دروغه محض ِ بهش بگو حداقل روی کاعد گرم بالاتر چاپ کنه، ملت بیکارن شدییییدنقل قول:
پسر جان این عکسو من کپی کردم ، برای کسی دیگس
میگن بچه تهرانه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0000000
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس الکیه ...
عکس کاورو که هرکسی میتونه پرینت بگیره با بهترین کیفیت ...
آلبوم یا هولوگرام داره و پلومپ شدس یا باید سی دی شو نشون بده یا حداقل یکی دو دقیقه از به آهنگو با کیفیت بالا آپ کنه
(sm36)نقل قول:
(sm132)
همه ی امکانات واسه تهرانیاس (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف کجایی که ار فراغ غم تو کور شدم(sm74)(sm74)
0000000000
ولی از نگارشش تابلوئه میخواد پز الکی بده
حسن من زشته پی ام بدم بهش ، باهاش وارد مذاکره شو
(sm139)(sm139)(sm139)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm138)
شایعس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که شهرستان آلبوم پخش شده
(sm74)(sm74)
این ایدینو چی سریع طرح مارو اسکی رفت
امروز اولين سالگرد انتشار ترامادول است. روزى كه آلبوم به افتخار تولد فريدون فرخزاد منتشر شد. تبريك و تشكر دوباره از همه ى رفقا و هم بغض هايى كه با ما اشتباه مى كنند. فدااا ش.ن(sm120)
نه همه جا هست :))نقل قول:
یه بارم که پخش میشه نمیدن به کسی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکس این قدر بیکار نیست به خاطر چند ساعت جو دادن بره این قدر هزینه کنه و زحمت به خودش بده (sm70)
ممد من اگه یه رئالی رو قبول داشته باشمنقل قول:
اون تو نیستی(sm120)
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-ch [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا از این بی کارا زیاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]