سینه م منو کرد (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینه م منو کرد (sm178)
(sm50)
(sm29)
(sm3)
(sm232)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)خسته ام
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ف.ی.ل.ت.ر چندی قبل تلگرام نشان داد که مشتریان ایرانی تلگرام به قیمت نصب فیلترشکنهای متعدد استفاده از تلگرام را ادامه میدهند و این مسئله دسترسی به سایتهای ضد امنیتی وغیراخلاقی را بیشتر خواهد کرد.
ساعتی پیش برخی منابع خبری به نقل از علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کردند: تلگرام تا پایان فروردین ف.ی.ل.ت.ر می شود. این تصمیمی است که در بالاترین سطح اتخاذ شده و تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد. فکر می کنم حداکثر تا پایان ماه جاری (فروردین ماه) این اتفاق خواهد افتاد.
(sm50)Ismail YK - Gidersen
Aç Telefonu (sm81)
چقد این آلبومشو دوس دارم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm172)Seni Ben Kimseye Vermem
پس این داستانی که گفتن کاری میکنند شیلتر نشه چی؟(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm27)
seni ben kimseye vermem
seni ben ele yar etmem
دروغه دروغ... اینا دنبال بهانه هستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراض چند ماه اخیر مردم = بسته شدن تلگرام
اینا که آره ولی خبر دادن که مدیران اصلی دارن یه کاری میکنن که شیلتر نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شلیتر بشه با قندشکن هم نمیشه وصل شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود وزیر ارتباطات گفت باید ف.ی.ل.ت.ر بشه . همه دست به دست هم دادند.
فکر نکنم با شیلترشکن هم جواب بده. جوری میبندن که همچی از کار بیفته
خودشون دارند میگن میخوایم جایگزین سامانه ملی کنیم. تا آخرش دیگه خودت بخوان قضیه از چه قرار هست
(sm3)
ای ک.یرم توش (sm50)(sm35)
(sm70)
هی من میام انجمن اول فک میکنم پستا مال نیم ساعت پیشه
بعد میفهمم نیم ساعت عقبه ساعته انجمن(sm25)
(sm2)(sm90)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل گفتی آی گل گفتی ... جواب عالی دادی(sm2) ساعت انجمن نیم ساعت عقبه
غنچه بودی شکفتی (sm59)
سریال پایتخت این قسمت عجب اکشنی مثلا ساخته بودن. انیمیشن خوبی بود طوفان و بالن.
حالا گیر داعشی ها بیفتن ببین چی میشه
به نظر خودم که سریال پایتخت 5 خراب کردن با کشیده شدن به این موضوع کاملا ریدن...
مثل سریال فصل 5 فرار از زندان که فیلم به داعش کشیدن... اونام ریدن با این فیلم ساختن شان
دیه پایتخت ریده . فقط 1 و 2 خوب بود
خیلی ساختن رفتن جلو دیه خوب نیست باو
(sm178)نقل قول:
خیلی دیوثن
- (sm50)
دیوث(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]