سینجول عشقم فدات شم دمت گرم به خاطر آلبوم (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول عشقم فدات شم دمت گرم به خاطر آلبوم (sm19)
احمدرضا احمدي در دهه ي شصت، به عنوان شغل دوم(اگر شاعري را نيز در اين مملكت شغل به حساب بياوريم)مغازه ي آجيل و بستي فروشي باز مي كند.
به قول احمدرضا مي خواستيم دنيا را تغيير بدهيم و خودمان را با تي اس اليوت مقايسه مي كرديم اما ديديم داريم با اكبرمشدي رقابت مي كنيم و...
حالا شده حكايت حال ما اگر شاعري را شغل اول حساب كنيم ما هم دو شغله شديم.خوشحالم.همين كه وقتي مي پرسند چه كاره ام، لازم نيست بگويم بيكار...
همانقدر كه از كار بانكي متنفرم، به شغل كتابفروشي و كافه داري علاقه دارم.حالا در يك كافه_كتاب مشغولم.اسم كافه را هم گذاشته ايم #كافه_نام
•
البته من احمدرضا را با تي اس اليوت مقايسه نمي كنم.احمدرضا خيلي خيلي بزرگ تر از اين حرف هاست.
#خيابان_كريمخان #خردمندجنوبي #نبش_كوچه_يگانه #كافه_نام #حسين_صفا #كاظم_بهمني
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_safa59 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_cafe
احمدرضا احمدي در دهه ي شصت، به عنوان شغل دوم(اگر شاعري را نيز در اين مملكت شغل به حساب بياوريم)مغازه ي آجيل و بستي فروشي باز مي كند.
به قول احمدرضا مي خواستيم دنيا را تغيير بدهيم و خودمان را با تي اس اليوت مقايسه مي كرديم اما ديديم داريم با اكبرمشدي رقابت مي كنيم و...
حالا شده حكايت حال ما😊 اگر شاعري را شغل اول حساب كنيم ما هم دو شغله شديم.خوشحالم.همين كه وقتي مي پرسند چه كاره ام، لازم نيست بگويم بيكار...
همانقدر كه از كار بانكي متنفرم، به شغل كتابفروشي و كافه داري علاقه دارم.حالا در يك كافه_كتاب مشغولم.اسم كافه را هم گذاشته ايم #كافه_نام
•
البته من احمدرضا را با تي اس اليوت مقايسه نمي كنم.احمدرضا خيلي خيلي بزرگ تر از اين حرف هاست.
#خيابان_كريمخان #خردمندجنوبي #نبش_كوچه_يگانه #كافه_نام #حسين_صفا #كاظم_بهمني
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_safa59
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_cafe
The Infiltrator
فیلم جدید والتر اومد ..
Star Trek Beyond
کم زر بزن سینجول (sm2)(sm127)
ببر ..
چقدر بدم از ایلام میاد .. (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی برو این تو ببین چطو شد ..
قشنگ پنل مدیریت سایتمو دادم دستت ..
البته این ناقصه .. :l
به غیر از این 2 تا بقیه پرفکت و عالیه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ببار ابر که دائم از تربتم درخت بروید
این آرزوی اول من بود... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب خری هستی تو این چیه ..
نه ببین دیوث خود پنلت همون که دادی پرفکت بود .. (sm120) نمونه کارم زدم نیگاه کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دفه بت گفتم باز رفتی همین عکسارو آوردی میدونم یه کرکمی هس توت دیوث ..
البته همین عکسی که دادی گفتی خوب نی مخصوصا اون سیستم ثبت نام انقد پیشرفته س مخت میگوزه ..
ریدی باو .. (sm2)
ولی پنلت خوب شده .. (sm50)نقل قول:
نقل قول:
هنو پنل ندیدی پنل اون سایت ویدئو رو باید ببینی .. :l
نوش جان .. (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنل مدیریت واسه خودت میخوای مشکی بشه مشکلی نیست ولی برای بقیه حتمن روشن کار کن. سفیدنقل قول:
(sm27) خانه پوشالی قسمت 12 ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن رنگه هس خودت دستی میتونی عوض کنی ..
احسنت... احسنت... (sm59)نقل قول:
دیگه کار نزدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاری !?؟!
سایت جدید؟
sinjulmsbh.sheikh-rahmani.ir
اینو دیدی الان سایت شخصیم !?؟!
اگه وا بشه ..
حل کردم مشکلو سه سوت وا میشه الان .. :l
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دی وی دی مهستی رو دانلود کردی ؟ (sm50)
منتظر دی وی دی ولوم 2 باش .. یه ماه دیگه (sm50)
میخوام بخرم .. (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام منتظر فقط به خاطر تو باش .. (sm50)
(sm81)دیوثا یه پولی بدین من دستم باز بشه یه کم (sm2)
نه عزیز من از تو توقع ندارم (sm10)پول نمیخاد .. اگه هر وقت رسید دستم آپ کردم رمزشو بت میدم (sm51)نقل قول:
دشمنت .. اگه درآمد داشتی ازت میگرفتم .. (sm50)ولی الان توام ازم بدبخت تری .. (sm88)نقل قول:
حمیرا دی وی دی نداره فقط نوار vhs که اونم به کار من نمیاد و نیست
هی اگه حمیرا با کیفیت خوب مث اون مهستی دی وی دی داشت حاضر بودم تا 100 هزار تومنم بدم .. ولی اصلا نیست نداره (sm81)