والا 10 جا رفتم نبود :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا 10 جا رفتم نبود :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا امیر میشه توی این ایام عرفانی اسمم مارو هم چنج بدی به SCORPION (sm120)
خوب میره واسم میگیره اول وقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 3 تو ماشین گوش بدم ؟
بچه های شهرستانم زرنگ باشن میرسونن تا اخر شب
حسن ببینم چه میکنیا(sm111)
لامپ بدم خدمتتون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
---------
هر موقع بیاد میفرستم بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8و نیم میاد ؟
سجاد مدیونی اگه البومو ندی زود (sm59)نقل قول:
سجاد چرا لیو دادی اونجا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سور صلاح میدونی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی فروخی (sm81)سی دی دسته شه (sm81)
۱۰۰۰ نفر اینجان یکی نتونست گیر بیاره (sm81)
(sm77)
ازش قول گرفتم نیم ساعت زودتر بیاد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا آدم کیونش بدجوری میسوزه اینارو که میبینه (sm81)نقل قول:
آخه عادت دارم دارم آلبوم که میاد تو خونه گوش بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم در اتاق رو قفل کردم گوش دادم (sm120)
لاینم سنگین شده بود ، خیلی پی ام میومد ، از همه ی گروه ها لفت دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
854(sm2)
(sm81)نقل قول:
یکی بره مخ این علی فروخی برنه البوم اپ کنهنقل قول:
حداق یه اهنگ
ناپلئون تو دزیره
اون زنیکه همرُ اشتباه گفت (sm9)
مال منم سوخت
تهران زودتر نمیدن میترسننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل من (sm176)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخوندی اینو؟نقل قول:
انتهای یادگار امام...خیابان دامپزشکی...نرسیده به 21 متری جی...سمت جنوب خیابون یه سی دی فروشی کوچیکه....پلاک ملاکشو یادم نیست
یا کل البوم یا هیچی
بزقوش نیست(sm172) شاید اون البومو داشته باشه(sm120)
اوتللو نبود؟(sm2)نقل قول:
(sm132)
حسن قیمتّ ببر بالا
اگر راضی نشد لااقل بگو پارو رُ برسونه
شوق تسلیم تو بودن
لحظه لحظه تو تنم بود
بهترین تصویر عمرم
عکس زانو زدنم بود...
تو یه طوفان من جزیره
من ناپلئون
تو دزیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو رصد کنه ، معروف میشی (sm120)
سینجول(sm111)
علی فروخی به بخش آپلود
این یارو خیلی تنگه(sm2)نقل قول:
دارم راضیش میکنم لااقل دزیره رو بگیرم(sm173)
امشب لو میره(sm59)
شوق تسلیم تو بودن
لحظه لحظه تو تنم بودبهترین تصویر عمرم
عکس زانو زدنم بود...تو یه طوفان من جزیره
من ناپلئون
تو دزیره(sm81)