چند سالته علیرضا؟(sm2)
تو هم مثل من وقت موزه رفتنه(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
چند سالته علیرضا؟(sm2)
تو هم مثل من وقت موزه رفتنه(sm70)
ثابت کن سنت زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بت میخوره متولد دهه 70 باشی (sm2)
فوقش متولد 72 باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکستو بفرست ببینیم (sm2)
مخلصم (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
70 (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دهه ی 70 هفت ساله بودم (sm50)
72 (sm120)
10 ساله جوون تر شدم (sm50)
کاش 72 بودم کاش(sm50)
(sm120)یعنی 63 هستی؟نقل قول:
من 69
اینجوری اگه هست نباید باهات شوخی کرد (sm50)
(sm10)
اینجوری از فیلم جدیدا جا میمونیم ...نقل قول:
(sm120)عکس نمیدی چرانقل قول:
میثم داداش ی عکس یهویی سلفی بگیر هوس دیدار کردم(sm30)