خشی تو باید پول بدیا .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خشی تو باید پول بدیا .. (sm2)
چند ساله از همین کلاسیک استفاده میکنم خیلی هم راحت و عالیه .. به پلیرهای دیگه عادت ندارم . ولی این پلیر نصبه تو ویندوزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نسخه جدید ازین بالاتره تا دانلود کنم اگه همینه پس آخرین نسخه نصبه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فارسیه
غرق عشقم تا قیامت یک رگم هشیار نیست
(sm50)آدمای روزگار
(sm2)فقط نصبه تو ویندوز استفاده ای ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوت (sm2)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm2)اعمق تر از این نداریم بخاطر بازی ایران کره میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کریستوس به عنوان همسر گلشیفته یاد کردهاند. او یک سایکولوژیست استرالیایی است، که ویدیوهای کارگاههای رواندرمانیاش در اینترنت موجود است. یکی از این ویدیوها را میتوانید در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ببینید.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر اینده
(sm2)
(sm120)کلک رشتی زدم کیسو چسبوندم دیواره میز صدای فن cpu از بقل نیاد درسته راه گردش هوا بسته شد ولی سیستم گرما کمی تولید میکنه هوا سرد شده یه فنم پشت کیس هس بسه (sm2)سیستم شد مث سابق
(sm118)فصل دوم 2 ماه دیگه
(sm2)بهمن بابازاده/ خبرنگار موسیقی :white_check_mark: اظهارات تند داریوش مهرجویی
:no_entry: روی محسن چاوشی را کم می کنم!
مهرجویی درباره عدم همکاری با چاووشی در “سنتوری۲” بیان داشت: خیلی از چاووشی رنجیدم چون او را من آوردم و برایش مجوز گرفتم. ما تولید “سنتوری” را ۵ ماه عقب انداختیم تا برایش مجوز بگیریم اما او به جای قدردانی گفت برای قسمت دوم ۵۰۰ میلیون بدهید!
وی ادامه داد: حالا یک خواننده جدید را رو می کنم که روی چاووشی کم شود؛ یک موزیسین توانا. / فیلم نت
اپ استور بار دیگر در دسترس کاربران ایرانی قرار گرفت
سلام دوستان.کسی یوزر پسورد نود32 داره به ما بده؟(sm10)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Belest [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Username: EAV-0136243624
Password: bxfej4vsud
Expiry Date: 02.04.2018
Username: EAV-0169426161
Password: t6jjjdfusn
Expiry Date: 09.06.2017
Username: EAV-0169959021
Password: x655jvhvrm
Expiry Date: 18.06.2017
Username: EAV-0171137745
Password: r2ff668r5s
Expiry Date: 05.07.2017
(sm10)(sm10)
(sm81)
فتوشاپ کی بلده ؟ (sm81)
(sm2)هادی تا بحال چن بار یوزر پس دادی
✍ با خبر شدم که لطف دوستان اهل دل و فرهیختهام، به خاطر عرض ارادت ناچیزی که طی این سالها به خداوندگار معرفت، مولانا، داشتهام، شامل حالم شده و در جمعی بزرگ و مزین به نام اساتید، نام من نیز آورده شده است. این خبر آنچنان حالم را خوش کرد و ذوق نصیبم کرد که گویا بزرگترین هدیهام را از دستان عاشقان واقعی دریافت کردهام. چنانچه غیابم باعث ملال بود، وظیفه خود میدانم که به رسم قدرشناسی از توجه شما بانیان این مراسم باشکوه مراتب تشکر و عذرخواهی خود را اعلام کنم و امیدوارم لایق چنین قدری باشم که در این راه هنوز نو هستم و نو پا و عرصه بس فراخ و عاشق کش.
با احترام و ادب بسیار
محسن چاوشی
سجاد خوشگله این اهنگ جدید قطعیه یاد عمام و شهدا من زدم تیتر
با توجه به مضمون آلبوم خاتون آقای حجت اشرف زاده این آلبوم رو تهیه نمیکنم (با تشکر خودم)
عزیزم کار مردم رو باید راه انداخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش از موزن فوکی میگه ..
هادی ترافیک داری دان کن ببرش تیکه موزنو تم باش ترافیک ندارم ..
اومدیا زود بدو ..
هیچی این دیوث خواب رفته ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودم با یه ترفند میبرم ویدئو رو جوری که ترافیک گا نره .. :l
تایم 4:28 تا 5:40 .. :l
لامصب خیلی حال میکنم با این حرکتم کلا .. :l