تهران که نمیدن
میترسن
نمایش نسخه قابل چاپ
تهران که نمیدن
میترسن
کدوم کار (sm2)دیدن سی دی تو دست دوستان ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لومون دادن نامردا (sm2)
اون خای مال کیه(sm3)
به آنی فروختنمون(sm2)
اون کیه اون حرف زده بریم ناقصش کنیم(sm142)
اون کارش از مالیدن گذشته داره میلیسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثان آدم فروش
من دارم مدیر کل میینم.خودمو سرگرم میکنم.خخخخخخخخ
دیوث خایمال خودتو نشون بده(sm3)
قضیه چیه؟
یاد این آنتای دوران خدمت افتادم (sm2)
(sm30)ممر
کی چی گفته؟
شک نکنید الان داره پیغام هامونو میخونه از خجالتش در بیاید(sm2)
از خواب پاشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خایه هاشو بخور (sm3)
یکی لینک بده ناموسن
لیسیدنم گذشته داره می بلعه(sm59)(sm70)(sm70)(sm70)(sm59)(sm70)(sm70) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)در حال حاضر 911 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (93 کاربران و 818 مهمان ها)
دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال نداره دو صفحه بخونه میاد یهو وسط همه میگه چی شده
در حال حاضر 919 کاربر در حال مشاهده این موضوع است(sm120)
یعنی به هزار تا میرسه(sm120)
جای نگرانی نداره ، ببین اون حمید چه آدم بدبختیه که صبح تا شب تو اون تاپیکه و خودشو نشون نمیده (sm2)
باو 13 ساعت تحمل کنین دیگه(sm98)
چی شده؟ این عکس از پیج کی ـه؟ لینک لدفن (sm138)
(sm142)
هرکی هست
وجود نداره حروم زاده
همه بیدار شدن(sm59)
جهانی شدیم (sm120)
دیوث بهم پیام داد
داداش آپلودو شرمندم ولی الان آدرسو میذارم رو والم...یکم آدرسش ناقصه ولی تو لفظ ناقصه...خیلی راحت میشه پیداش کرد...پوسترشو زده به شیشه ی مغازه
شوق تسلیم تو بودن
لحظه لحظه تو تنم بود
بهترین تصویر عمرم
عکس زانو زدنم بود...
تو یه طوفان من جزیره
من ناپلئون
تو دزیره
==========
لحظه های قبل آلبوم از لحظه های شنیدنشم بهتره(sm59)
کاش پخشش دست ایران گام بود(sm30)
دیوث(sm3)بریم سراغ بعدی(sm2)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]