هلندم از یه جایی اوردا (sm120)
ولی خب بدم نشد حداقل 2 3 تا تیم باشه تا قهرمانی ما رو زیر سوال نبرن (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
هلندم از یه جایی اوردا (sm120)
ولی خب بدم نشد حداقل 2 3 تا تیم باشه تا قهرمانی ما رو زیر سوال نبرن (sm111)
من خودم از اون ادمایی هستم که اصلا و ابدا فوتبال اون زمان رو با الان قابل قیاس نمیدونم واسه همین زیزو رو بزرگترین تاریخ میدونم یا حداقل جزو 2 تا میدونمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مارادونا یه استعداد خالص بوده
اون دوران سطح بازی ها پایین بوده ولی ستاره شدن هم سخت بوده و با اون امکانات ستاره شدن انصافا سخت بوده و فقط یه نابغه میتونسه ستاره شه
ای بابا
مکریک (sm50)
ما رفتیم این بحث باعث شد نه بازی فوتبال رو ببینیم نه والیبال
در ادامه
حرفای من به شدت به حرفای امین نزدیکه و همش کلهم تایید میشه
تو دوران افول بارسا نتونست کاری کنه و فقط تو دوران اوج بارسا موفقیت کسب کرد (sm120)تیم ملی هم که چیزی نگم بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا!نقل قول:
البته چیزی هم از دست ندادیم (sm50)
والیبال که تماشا کردن نداره فوتبالشم زیاد جالب نبود ...
دقیقا منم تمام حرفای حسین رو تایید میکنم!
نه مسی بهترینه و نه کریس
و عملکردشون فقط و فقط به اون سالی که گذشت بستگی داره
دو سال اخیر رونالدو بهتر بود دوسال قبلش مسی این وسط هم ژاوی و اینیستا هم فوق العاده بودن
ولی هیچکدوم قابل قیاس با رونالدو نازاریو و پله ،مارادونا و زیزوو ... نیستن
وسلام
همون طور که حسینم گفت
تو دو دهه اخیر سه نفر رو میشه متمایز دونست از بقیه
زیدان رونالدو اورجینال و مسی!
اینا از هر نظر بخوای خودشونو ثابت کردن و الته تفاوتشون رو
حالا هر کسی رده بندی خاص خودش رو داره اما نمتونی منکر این سه نفر بشی!
دیده شده ادن هازاردو بهتر از دایومار دونستن(sm120)
هلند(sm120)
اینا مزخرفاتیه که کارشناسا میگن.والا همون موقع هم من بعید میدونم تیمی میتونسته 100 امتیازی شه که الان با این همه تاکتیک نابغه ها میشن(sm41)نقل قول:
این مزخرفات برا وقتیه که ندونیم این رکورد ها به چه اندازه تخمیه(sm41)