تو چی بودی؟(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چی بودی؟(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من کلاغ عقده ای دراومد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر می بینی زیاد شوخی میکنم به خاطر اینکه میخوام فکر و خیال احمقانه تو کلم نیاد و یه جوری مشغول باشم سرگرم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میخوامت ساسان خان (sm66)
برا من خیلی ضایع بود میمونه زشت (sm25)
فدات بشم(sm176) منم والا اینطوری هستم سعی می کنم بدبختی و نداریامو جلو چشم نیارم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اشتباه لپی شد برا من شد میمون بی شعور
الهی قلبت بمیره مثل دل من
بعد تو بی وفایی ات شد حاصل من
ببین که روزگار با من ناسازگاره
گریه نکن به حال من که گریه داره(sm50)
فکرشم نمیکردم از اون تاپیک یاران انقد استقبال شه (sm120)
پوری برا تو چی در اومد؟(sm70)
خرس غد