(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان داره اخه عکسو من نگرفتم که من بلدنیستم عکس بگیرم با لب تاب به یه دختر گفتم برو عکس بگیر مبخوام یادگاری نگه دارم دیگه خجالت کشیدم راحت حرف بزنم که دختره میبینه میترسه ازمنقل قول:
نمیدونم چرا بلاک نکرده(sm54)
روی صفحه کلید لب تاب یه دکمه هست به اسم print screen اینو فشار بدی از تمام صفحه ویندوز عکس میگیره بعد نرم افزار paint رو باز کننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلید کنترل و V رو بزن تا عکس بیاد اونجا بعد دور اون برنامه مورد نظر رو cut کن و Save as رو بزن تا ذخیره بشه
اول واسه cut باید اون select رو بزنی بعد crop
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-----------------------------------------------------
به هر حال تو قبلا راحت حرفاتو زدی دیگه فرقی نمیکرد بازم بخوای بگی یا نه (sm2)
بعدشم در جواب این حرفت که چرا بلاک نکرده ! باید بگم ایشون همجنس بازه و ازین پستت بسیار لذت برده که گفتی میام شهرتون میکنمت (sm2)(sm51)
هههههههههه ... (sm50)
این بابا پاکزاد اومد 4 خط توئیت کرد بعد رف خودشو کشت .. :l
چی شد(sm54)
هادی پاکزاد چی شده ؟
(sm50)
تو ماهی و من ماهیِ این برکه کاشی
اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی !
(sm50)