یه بسیجیم اومده بود باران تازه داشتم باش دوست میشدم که امیر فراریش داد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بسیجیم اومده بود باران تازه داشتم باش دوست میشدم که امیر فراریش داد (sm2)
تو ابرومو بردی که یه غریبه پرسی (sm3) هیچ عرقی به وطنت و هم محلیات نداری (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توشوون موردای ملو تری هم دیده میشه ولی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست زاهد کردیم توبه.................وز فعل عابد استغفرالله
مربوط به یکی از غزل های بی نظیر حافظ هست ! لطفا دوستان کمی دقت داشته باشن!(sm2)
حسین هستم معروف به گی از بوشهر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا تو نت چ غاطی می کنن؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمایزونم یا تو که 24 ساعته واسه یه مشهدی داری میمالینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشوقتم علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی فکر میکنم اردبیلی تا حالا نداشتیم اینجا (sm111)
کیونم فقط ممر بعد ما شدیم گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی مهر میومد که منم بوشهربودم (sm50)نقل قول:
ممد هستم معروف به دهن لق از اهواز(sm10)(sm2)نقل قول: