کارشناسای ایرانی چطوری رو مخشون تاثیر گذاشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارشناسای ایرانی چطوری رو مخشون تاثیر گذاشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شک تو گلهای رونالدو برزیلی (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm120)
این گوی این میدان یه توپ و یه تور (sm120)
عجب اهنگ شخمی بود (sm120)فک کنم شعرشو بهزاد کاویانی داد به خواننده (sm120)
دو حالت داره یا رونالدو نازاریو رو نصفه نیمه دیدی... یا یادت رفته... هیچ حالت سومی هم نداره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع دفاعا تخمی بوده بقیه چرا مارادونا نشدن؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رغم احترامی که برای حسین و امین قائلم ولی اصلا حرفاشونو قبول ندارم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستیانو ودختر جیمز رودریگز(sm120)
مثه اینکه جدی جدی داره میاد(sm120)
هلند خرشانس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه رکورد زنی و 60 تا گل زدن به الچه و رفقا فقط فکورانست کل فوتبال دنیا به غیر از این 10 سالی که من و تو فوتبال نگا نیکنیم غیر فکورانه بوده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم حسین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]