پس نظری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس نظری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو که برگشتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از صابر (sm19)
قدر دوستیهامونُ بیشتر بدونیم (sm127)
نموده نباشی... دراز بکش رسول گولتُ بخوره خستگیت دراد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اخر سرم نخریدش (sm138)نقل قول:
نه تا میتونستم بهشون انداختم (sm2)
وای وای امرو یه مشتری اومد صبح ، ده ، دوازده تا شلوار پرو کرد ، ینی دیگه از هر مدلی یه رنگشو پوشید دیوس ، حالا اون هیچی هر سه چهارتا که میپوشید یه دو فاقه خوشش اومده بود میگفت اونو بده من بپوشم دوباره ، عاقا اون دو فاقه رو چهار بار پوشید ، آخرین بار گفت بده باز بپوشم گفتم سه بار پوشیدی که دیگه واسه چی ، بیشلف میخند گفت بده یه بار دیگه بپوشم ، اشکمو در آورد رسما (sm81)(sm70)
عمه است دیگر... هدف از آفرینشش همین است (sm2) اصن روایت داریم که شاعر میفرمان گندم گل گندم ای خدا - عمه مال مردم ای خدا (sm2)نقل قول:
ینی برق رفتا ، من دو دیقه به مانیتور خیره بودم که اون همه فک زدم همه پرید ، انقدر به عمت فوش دادم که چرا باتری رو نصب نکرده بودم که نگو (sm2)
زین پس اول بررسی کن خسته نشی تایپ کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دکتر مهندس حال و احوال؟ (sm146)(sm146)(sm146)(sm2)
پ.ن: گفتم پیشواز برم سر صبی بیای ببینی به وجد بیای هفته پر انرژی رو آغاز کنی (sm2)(sm19)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع مثه ما (sm120)
چه عجب از خواب بیدار شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوید ِ بابا (sm10)(sm120) خوبی ؟
دمت گرم شارژ شدم حسابی(sm157)(sm120) فقط شکلکش رو بیشتر کن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) من اینو میخوام
خیلی خسته ام کرد(sm2)نقل قول: