یادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
یادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی
چقدر جالب(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی يه جايی...يه دل شکوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يکی عاشقم شد...به پاش نموندم!!
من سال های سال از این خانهنقل قول:
بیرون نرفته ام که تو برگردی
یک بار هم که آمده ای مارا
مهمان به قهوه ی قجری کردی
ديگه واسه ی حضور ذهن ندارم(sm54)(sm176)
یه شب که سردم بود به مادرم گفت هوا که سرد میشه یاد تو میوفتم طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست (sm81) امضام (sm81)نقل قول:
ت (sm176)
میخوای هر روز صب ترانه روز رو واست بنویسم بعد از جاـم بلند شم (sm59)نقل قول:
تو که نیستی از خودم بی خبرم... کی بیاد و کی بشه همسفر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من از تو جدا نیست این هوا بی تو هوا نیست... چی بگم از کی بگم وای دیگه غم یکی دوتا نیست (sm50)
تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم کار دل نباشی تموم عزیزم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من اين و یک بار ديگه نوشته بودم(sm59)نقل قول: