Harmo Band - Eshghe Ki boodi To
نمایش نسخه قابل چاپ
Harmo Band - Eshghe Ki boodi To
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Kamran Molaei - Tekrari
Ebi - Akharin Bar
Kamran Molaei - Tekrari (sm127)
Mohammad Azadpour - Gelayeh(sm81)
Kamran Molaei - Tekrari(sm81)
Kamran Molaei - Tekrari(sm175)(sm178)(sm172)(sm74)
Kamran Molaei - Tekrari
Ebi - Boghz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم دانلودش کنم گوش کنم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد تبلیغش کردید
Kamran Molaei - Tekrari
بیشتر ویولونی که داخلش زدن، قشنگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره قشنگه ولی صداش مثل اهنگهای دیگش قشنگ نیست تو این اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره صداش یجوریه تو این آهنگ.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی دو آلبوم چند سال پیشش حرف نداره.
من کلا با صداش حال میکنمنقل قول:
منم همینطور.نقل قول:
صدای زیبایی داره (sm127)
اهنگ چمدون و به کی بگم رو خیلی دوست دارمنقل قول:
شیطونه میگه واسه اینم تاپیک بسازم (sm128)(sm59)
Kamran Molaei - Be Ki Begam
Kamran Molaei
Chamedon
من بیشتر آهنگ های "بی تفاوت" و "کارت دعوت" و "بستمه" و همچنین "دستِ نیاز" رو خیلی دوست دارم.نقل قول:
شیطونه میگه واسه اینم تاپیک بسازم (sm59)
فکر بدی هم نیست (sm59)
من که خیلی دنبال آلبوم دست نیاز با کیفیت بالا هستم.
Kamran Molaei - Taghdir
(sm127)(sm127)نقل قول:
Kamran Molaei - Karte Davat
Kamran Molaei - Be Ki Begam
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا خیالتم نبود
این که شکستی
دلمه
(sm127)
آهنگ فوق العاده زیبای " روز سرد " با صدای اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران " شادمهر عقیلی (sm127)"
داریوش - مرحم
گوگوش - همسفر
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Yavare Hamisheh Momen(sm50)
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Motaselha , Bonbast, Jangal , Ali Konkuri(sm50)
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Dastyeh tow(sm50)
Dariush Va Sahne II Mosabeb- Mosabeb
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Deleh Man
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Gozashtehayeh Dour
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Saleh 2000
Dariush Va Sahne II Mosabeb - Vatan
داریوش - بوی گندم(sm50)
داریوش - Sepido Siah(sm50)