حسین ول کن این بحث تخمیو هیچ فایده ای نداره بیا وسط برقص(sm120)
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm103)(sm79)
این گوی این میدان یه توپ و یه تور(sm103)(sm79)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین ول کن این بحث تخمیو هیچ فایده ای نداره بیا وسط برقص(sm120)
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm103)(sm79)
این گوی این میدان یه توپ و یه تور(sm103)(sm79)
حسین آرسنالی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشون میگن ما فوتال اون موقع رو ندیدم حالا میگن اون موقع آماتور بوده الان فکورانه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون فوتبال آماتور فقط یه مارادونا بوده که تیم سطح چندمی ناپولی رو قهرمان کنه و بشه اسطوره ناپل(sm120)
اون موقع کلا بازیکن دیگه ای وجود نداشته مارادونا با خودش بازی میکرده(sm120)
کلا فوتبال قبل از هانری و مسی و رونالدو توهم بوده یا به عبارتی خود ارضایی(sm120)
یونان میزنه (sm118)
ایران قهرمان دنیاست.والیبیال 3 ساله فکورانه شده بقیش تخمی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم کدوم کارهای خارق العاده ای مسی انجام داده که رونالدو نازاریو نتونسته باشه انجام بده؟ (البته من برای برعکسش تا دلت بخواد مثال دارم (sm120))
خودم>مسی-مارادونا-رونالدوی برزیلی-رونالدینیو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف مصدوم شدم وگرنه 10 تا مارادونا جلو من لنگ مینداخت (sm120)
مسی 7 بازیکن دریبل زده تو لیگی که تا پارسال 100 امتیاز عادی محسوب میشد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من یه ان قلت هایی درباره مارادونا و په له دارم که بعدا در موردش بحث می کنم، الان حسش نی (sm120) ولی قطعا حرفهام خیلی با حرفهای امین و حسین آرسنالی فرق داره (sm120)نقل قول: