مزخرفه ... الکی پولتو دور نریزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مزخرفه ... الکی پولتو دور نریزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــازه بکشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)
مواظب باش خودتو نکشی افسرده من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سراغ من اگر میایید ، دارکوبی بیایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خرید ، ولی دهنمو مایید (sm70)
عمه ات را برای یاد کردن ، دوس دارم (sm70)
درود به همگی ، روزتون بخیر دوستای عزیز (sm127)
درود بر تو ای بزرگ مرد تاریخ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوری خوبی بعضی وقتا میام اینجا یه سری بت بزنم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
شکر ؛ کم بد نیستم
از بس با مرامی مشتی (sm127)
میخوامت (sm19)
تو خوبی هادی؟
کیفت کوکه؟
عشقم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کم بد نیستم (sm50)
وجودت طلا (sm174)
به مینا و بچه های دیگه هم سلام برسون (sm127)
الان میخوای اخبار بگی ؟؟؟نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما مخلصیم (sm19)
خو خودت برسون دیگه گشاد (sm2)
من هیچوقت سلام رسون خوبی نیستم ، همش یادم میره به اون نفر سلام رو صحیح و سالم برسونم (sm70)