خیلی مرسی که حرفمو رو زمین نزاشتی بمونه ، خیلی خیلی مرسی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی مرسی که حرفمو رو زمین نزاشتی بمونه ، خیلی خیلی مرسی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شیخ میشینه میبینه ، مثِ خودمونِنقل قول:
بازم پیش ما بیا (sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوکرتم هستم ولی گاهی رد میدم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه که خواستنی ـش میکنه (sm19)نقل قول:
ما هم با اجازه... یا علی (sm26)
(sm165)
کودکی گل فروش با صدای عاجزانه التماسم کرد گل بخر
گفتم: برای کی؟
گفت: برای هدیه دادن به عشقت!
گفتم: اگر عشقم به عشقش هدیه داد چی؟!
لحظه ای سکوت کرد و گفت: پول نداری گوه فلسفی نخور
قبلن هرچی گرون میشد ازکوره در میرفتیم که این چه مملکتیه و گرونی و فلانو بهمان ...
الان هرچی گرون میشه اول جک شو میسازیم بعد همه میخندیم.
چقد بافرهنگ و با جنبه شدیم!!!!!!!!
همیشه فکرم مشغوله که :
هایدﻩ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺷﺒﺎ ﻫﻤﺶ ﺑﻪ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ میرفت
ﻣﯿﺮﻓﺖ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ، ﺷﺎید اﻻﻥ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ....