سینجول خو اپ کن دیگه این مسخره بازیا چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول خو اپ کن دیگه این مسخره بازیا چیه
همه منتظر بودن از شهرستان لو بره...(sm50)
من الان تماس گرفتم cd فروشي ميگه فردا پخش ميشه (sm59)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sirasko [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا از یوتیوب نمیشه دان کنم کسی میدونه مشکل چیه(sm172)
حداقل یه اهنگ اپ کن(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sirasko [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببندیمش به فحش؟ (sm2)
زیر اپ..
خسته نباشید
جوک داره میگه باو (sm59)
روی اپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم که ..
چن نفر گفتم بشون دارن آلبومو ..
ولی گوز ادعا جواب نمیدن ..
من الان رفتم مرکز پخش اهواز گفت فردا باربری میاره واسمون!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتین یا برم ؟
اقا ما اینجا امام داریم یادگار نداریمنقل قول:
یادگارش جز بدختی چیز دیگی نبود(sm120)
چون یادگار امام از خیرش گذشتیم(sm120)
بغل آپ
نون گرفتی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو نذارید خواهشا بذارید فردا صبح که اومد بذارید
می ترسم بخواد ایستگاه بگیره
خفه شو
کار خودت احسان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا میگی عکسارو خودم گرفتم پاستیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو احسان کار خودته . فلاش پیمان ببر با خودت بریز رو فلاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان تو برو فک کنم سینا هم رفته ولی بالاخره توام که میخوای بگیری واسه خودت پس برونقل قول:
فعلا آهنگ جدید بابک رو گوش بدید ؛ ارزشش از کل آلبومی که انتظارشو میکشید بیشتره ;;)(sm51)
000000000
میشه خواهش نکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کاریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا نمیمیره راحت شیم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بن کن بره
امیر خوب ببند تاپیکونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کصافط بابک خره کیه
آلبوم میخواااااااااااااااااااام ممممممممممممم!!!!! آپ کنین خب :(
من برم به سهم خودم اسپما کمتر شه تا امیر بن ـمون نکرده (sm54)
کاش این علی فرخی از قبل با اینجا اشنا میشد الان داشتیم البوم و گوش میدادیم(sm2)الان یکم بد بدنه(sm2)
ساکت شوووووووووووو!! :@
واستا بقیه ادرسا هم بگیریم هر کدوم بهت نزدیک ترهنقل قول:
منتها میگم نکنه دیر شه
فلاشمو بدمت؟؟(sm30)نقل قول:
این یوزرا کین اینقد پست ندین هاست میرینه(sm172)
منم رفتم(sm155)
سینجول ببین ادرسا ر میتونی بگیری
سجاد اون ادرسا که دادی مطمئن بود؟؟؟
ببین هر کدوم به ونک نزدیک تره بفرسیتم احسانُ