خواب و دیگر هیچ (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواب و دیگر هیچ (sm27)
پس در یه حالتی بخواب که کسی نبیندت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
جای اینکه ژست بگیری برو درستشون کن ،تگ سایت غریبه دارن نه چاوشی نیوز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوما هست آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو با نرم افزار میزون کردم که همه چیو پاک میکنه
بذار همه رو که نگاه کردم میگم بهت مثلا توبه نامه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی بخش شعرش بود (sm54)اینو تو پلیر ها نمیزنه ولی
(sm54) آره تو پلیر نشون نمیده ولی رو گوشی میزنه بازم میگردم اگه بود میگمنقل قول:
من همه رو گشتم دیگه ندیدم (sm132) اونم لینکش جایگزین شد
منم دیگه پیدا نکردم (sm50)نقل قول: