تـو با خودت همـ دشــمنی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تـو با خودت همـ دشــمنی (sm50)
عشقه دیگه (sm120) مثه کلکسیون دارا شده (sm2) من میدونم آه پاکروان و وارتان ، کار دست هادی میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای هشت خط روزگار ، یهو بگو میخوام سی دی اورجینال بخرم ، نصفشو من میدم بقیشو شما بهم کادو بدین دیگه ، اگه به دانلود واسه بقیه باشه که همینطوریشم تو نت واسه دانلود موجود هست ، خجالت نمیکشی داری سر بقیه گولتو میمالی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمریکا کلی کلاهک هسته ایی داره ولی تخم نداره بگه فلان کشور باس از صفه روزگار محوشه،ایران هیچی نداره تخـ.مشم داره
ایرانی جماعت سلطان گنده گوزیه
حالا اگه DVD دو سه هزار تومن باشه موردی نیست ولی 80 هزاااااارررر تومن دیگه خیلی درد داره لامصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته استاد اندی بحثش جداس (sm2)
مثه ماشین وارداتیه (sm120) قیمت دی وی دی 30 تومنه ولی تا میرسه به اینجا میشه 80 (sm120) تو راحت میتونی با 40 ملیون بهترین ماشین رو تو خارج بخری ولی اینجا لگن میدن دستت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد که تاج سر ِ (sm120) م مرامشو(sm120)
به آبادانیه میگن چرا روزه نمیگیری
میگه ولک اینجا دما ۵۸ درجه است جهنم ۶۰درجه
٬برا ۲ درجه روزه بگیرم ؟
ظریف از تو هواپیما پست گذاشته گفته: «نمی دانم دقیقاً کجا هستم»
یکی کامنت داده: دکتر با گوشیت بزن فیس بوک دات کام اگه ***** بود یعنی رسیدی ایران!! ینی من عاشق خلاقیت ایرانیام!!
باو این خونه خالی رو ریلیز کن دیگه مُردیم از انتظار هرشب دارم خواب استاد رو می بینم (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چی کار کنم مگه بد کاری میکنم که میخرم آپ میکنم بچه ها آپلود کنن ........... هر دی وی دی هم که نمیگیرم چیزی اگه قشنگ بودنقل قول: