بازشم کنم که لنکت زبون میگیری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتارشو پفیوز(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازشم کنم که لنکت زبون میگیری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتارشو پفیوز(sm59)
(sm2)
(sm168)
پاشین گمشین بیان لاین
خودت جواب خودت رو میدی (sm30)نقل قول:
اون مخفف بود تو هم مثل الی شوت میزنیا
امیر بیه سناتور بدمت بکش
نه نیستم(sm70)نقل قول:
کی مخفف بود(sm30)تو شوت میزنی یا من(sm59)نقل قول:
(sm50)
خ ب س مخفف بود ولش تو هم شونت به شونه الی خورده ازت قطع امید کردم
مطمئنی مشکل عقلی نداری(sm59)نقل قول:
چرا کرسی شعر میگی مردک(sm70)
سوگاره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن نکش
میتی شات اپ دلبندم(sm132)
مرده ام فکر کنم
بعید است زنده باشم
مرده ام
سعید است دستی که پاره می کند گرده ام
سعید است
امامی است
سعید امامی است
من قتل های اخیر زنجیره ای توام
من هم جیره ای تو
که جیره را شیره را از من بگیر، باغ پر خنده ات را نه...
(sm178)(sm50)(sm50)
من دلبند کسی نیستم(sm70)نقل قول:
عب نداره حدس میزن تو کیونت ویروس رفته(sm59)
حالا دایورتی(sm2)
از اول دایورت بودی دلبندم(sm132)
اورین موتاد نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
salam agha amir.mamnon khobam shoma khobin??chera man karbare jadid shodam ????(sm121)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببين كي اينجاست (sm54)(sm111)
سلام خوبين؟؟(sm10)
(sm10)خوبه .همیشه خوب باشین.(sm121)باشهنقل قول:
سلام .خیلی ممنون خوبم (sm10).شما خوبین؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسر فک کنم(sm59)
چه مستقیم هم میره سر امیر(sm70)
خداروشكر هميشه به خوشي (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون منم خوبم اصلن مگه ميشه بعد اين همه مدت يه دوست قديميُ ديد و بد بود (sm176)
چه عجب از اين ورا؟؟ خوش اومدي
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير جان وقت كردي تعداد ارسالاي نگار خانمم دستي درست كن (sm176)
سلام(sm121)خوبین؟؟من پسر نیستم (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
دهنت سرویس(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
والا زمان سارا از این کارا زیاد میکردن بگذریمنقل قول:
حالا یادم اومد مرسی ممنونم ای بدک نیستم می گذره
nice girl
(sm2)(sm2)چه از خود راضی
پس سوژه نایسه کفتم چرا بنده خدا تا شکلک کذاشت امیر رکورد زودترین نقل قول رو شیکست(sm2)
حالا ما رو بعد شیش ماه میبینه گوزوژعر بارمون میکنه(sm30)
نه خدایی راس میگم با کله رفته سر وقت امیر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اولش شک کردم پسر باشه چون خودت میدونی قبلا از این کار بچه ها زیاد میکردن(sm70)
(sm50)
موری (sm2)
نگار حالا یادم اومد تو با سارا فک کنم دوس بودی اره(sm70)نقل قول:
خوبه (sm10)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]