مسئول مذاکرات یکم نرم تر و با شیب ملایم تر باید بره جلو :)) مستقیم میگه ریپ و آپلود
نمایش نسخه قابل چاپ
مسئول مذاکرات یکم نرم تر و با شیب ملایم تر باید بره جلو :)) مستقیم میگه ریپ و آپلود
احسان هستی؟؟؟؟
چلقوز کدوم یار گیری
تهرونی هم نشدیم بریم البوم بگیریم (sm172)
از همین تریبون عمه دوستانی که آلبوم رو دارن و نمیذارن رو مورد عنایت قرار میدم
دِ نامردا حالا واسه ما کپی رایت رعایت میکنین ؟!
من تا 17 نمیتونم بخرم چون اینجا پخش ضعیفه (sm74)
اسپم نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان عشقتو قسم پست شر ور نذارین
الانه سایت برینه
اعصابم شیری رنگه الان :) بخیل نباشین لدفا :)
نیگا هر وخت به ما میرسه همه قانونمدار میشن (sm50)
تو روح کسی که آلبومو داره و نمیذاره
در حال حاضر 1229 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (136 کاربران و 1093 مهمان ها)
kamyab، *_*+، .ALI.AZAD.، .Chiko.، .MORTEZA.، 5756MH، 5800xpm، 598، 963، A M I R+، abol، ahmad16reza، AkbaR، akbarbeauty، Al!rezA، aldonisha، ali-1363، ali1boy، alicowboy، alirezaa2a2، AliReza_0111، ali_abdi7، ali_blue، amin chavoshi، amin1s2، amin4147، amirnaseri1922، amir_77، Antiiik، arash.bit، arashbatoi، azade، bahramcris، Belest، BrBa110، brzz، cl!nt، daniyal، daryaye.abi، DDDjms، DePreSso، downloads، eagles، ee9900، ehsanmn، emrah-reza-omid، erno69، Farbod-7، farbodfarbod، farid7، Farshides، GHELGHELAC، h4m3d، hamdijam، hamed chavoshist، Hamed_Deltang، hamid93، HamTin، HASSAN، Herzeleid+، Hobbit، HOSSEIN+، H_alone3، jafar، joker_old، JosephGh، khhossein، kkabir2012، lordofshadow، M.C.H، m0hSen، Mahdi_persis، maj_asatid، mali68، MASUOD، mehdiktwo، mehran، meshki_pooosh2002، Milad، milad771، MIRLORD، Miryasin، mohadese، mohammad، mohammad.kayed، mohammad68+، mojtaba89، mortezi212، MrA_Chavoshi+، Ms-dj، Muhammad، m~chavoshi، nimamusic، Old-Yasin، omid-xii، omid_darakeh، Omid_Z، onvan، paradox، poorya_l، poua20، p_o1369، Rasool24، rezza7394، Rmin، ROSSI، sadegh214، Saeid_MC94، sajadm67، Sajjad، Sajjad_MCH، samwest، Sealmo، seyyedali، sharkdlyer، SINA، sina1100، sirasko، sizdah، sorrowrock، sweetdream، TAK-TA، talis، tandis_m+، tohidast، vertigo، vooi، yahaakhan، yas70، younes70، امین 321، بزقوش، دیوار بی در
چه وضعشه ناموسن
یکیتونک تهرانین نتونستبن گیر بیارین یعنی ؟
بابا من کل تهرانو زیر پام گذاشتم.به هرکدوم از فامیلا زنگ زدم تو جاهای مختلف.اصلا نیستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول طرف خیانت محصوب میشه
البته محسوب رو نوشته محصوب (sm172)
احمدرضا (sm30)
رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محصوبش از پهنا تو حلقومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوی یکی سریع آپ کنه دیگه
خدا كنه كسي آلبوم رو نذاره
اختصاصي خودمون بزنيم كيون بقيه بسوزه (sm59)
همه دست به دعا برداريد كه سينا برسونه آلبوم رو (sm81)
همه البوم دارن جز مسئولین مربوطه(sm93)
عکس گذاشتن خیانت نیس؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی سینا نداشته باشه از چنگ ما در رفته؟ (sm98)
حال خندیدن ندارم !نقل قول:
فقط پارو و وصیت نامه رو هم بذارن راضیم !
فردا روز تلخیه برا من !
مث اینکه باید رو بعضیا سیاست لامپ رو اجرا کنیم
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
آقای علی فرخی آلبوم رو بذا شما که عضو بارانی جرا ..
بابا چه الان بیاد رو نت چه فردا صبح چه فرقی میکنه
بزارین دیگه این فاز ها چیه
آلبوم رف رو نت...
یکی اکسپرس لچ آپ کرده...
خوبه الی هم میومد چند سال پیش زرت و زورت از سیزده دمو و عکس و اینا میذاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا فردا ما رو میکشن همینایی که دارن (sm98)
سینا کجای که یادت بخیر قبلا چقدر فعال بودی
الان دیگه خسته س ...خسته(sm120)
اینا دزد سر گردنه هستن نه به خودشون رحم میکنن نه به دل پاره پوره مانقل قول:
من سه تا سی دی فروشی که نزدیک بود رفتم! گفتن صبح! هرچی از التماس هم کردم گفتن خدا وکیلی نیومده صبح قراره بفرستند..
خيلي فرق داره حسين (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فردا نيستم اصن كه بخوام دان كنم
اينقدر نگيد فرق نميكنه (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما از لامپ 300 استفاده کن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین رئیس رو عصبانی کردین (sm102)نقل قول:
بزارین دیگه
حسین رو اعصاب من نرو میگم امیر بنت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نمی خوای یه فکری برای نفوذی های اینجا بکنی ؟؟؟
صبح تو دانشگاه استرس بعد از ظهر چندین ساعت تو نت و مجمع نیم ساعت پیش نتن قطع شد چی کشیدم تا وصل شد (sm88)
مدیر بن نکن خب :) اعصاب نمونده همین شکلیشم :)
برسونین خماریم(sm59)