نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm59)
Sai [18.04.18 19:43]
می گم . . .
Marzi [18.04.18 19:44]
جان؟
Sabi [18.04.18 19:44]
صبح ، یا فردا ، تلگروم رو که چیلتر
کردن ، من کجا مخت رو بزنم !؟
Marzi [18.04.18 19:45]
سروش نصب میکنیم.
Sabi [18.04.18 19:48]
سروش امنیت نداره برام . . .
تا مخت رو بزنم و بخوام بیارمت
خونه ، شو وَر و برادرات می فهمن !
Marzi [18.04.18 19:49]
نه مطمعن تر از تلگرامه که
Sabi [18.04.18 19:52]
مطمئن باش ، مطمئن نیست . . .
Marzi [18.04.18 19:45]
قبلا که نبود چکار میکردیم.
Sabi [18.04.18 19:48]
اس مِم اس . . .
Marzi [18.04.18 19:50]
اخر همون روش سنتی بهتره
Sabi [18.04.18 19:52]
سنتی مخت رو می زنم آخر . . .
Sabi [18.04.18 20:05]
حالا سر جدّت ، با من که هیچ . . .
با دوز پسرای دیگه ات توی
سروش ، قرار خونه مونه نذاری !
به گا می ری !
Sabi [18.04.18 20:06]
بعد منم میام در مراسم سنگ سارت
شرکت می کنم !
Marzi [18.04.18 20:08]
باز بی ادب شدی
(sm2)
روم سیا . . . (sm25) (sm172) (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود ،
که خوب بود و حامله می کرد ... (sm46)(sm50)
از مجموعه تراشاوت ذهن متروک خودم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm72) (sm91) (sm72)
البته نا گفته نماند که : بنده هنوز با کره هستم . . . (sm2)
یکی بیاد منو افتتاح کنه . . . (sm2)(sm59) (sm2)
البته چیزی فرو نکنه لطفاً . . . مرسی اَه . . . (sm128)
سرکار اینقدر روشن میکنیم به اینجا نمیرسه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط یه انتظار کیون دادن دارم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستشم با ما دوست کن تک خوری نکن قرومساخ(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سهیل من خودم بهت می دم . . . (sm2)
(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر...
سیگار برای شروع چی پیشنهاد می کنی (sm50)
دستم به جق نمیره گفتم شاید به سیگار بره (sm59)
دور و برمون هر کیو می بینیم سیگاریه
حتما خیلی تسکینه که می کشن
نمی دونم دیگه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن کوچیک بگیر . . . پایه کوتاه یعنی . . . خودم می کشم . . . (sm50)
اگه گلوت رو زد ، وینستون لایت بگیر . . .
اگه بازم گلوت رو زد و به سرفه افتادی ، برو دم بال حرف امیر رو بگیر . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب چورن استارای بهتری از چورن استار شب پیشم کشف می کنم . . . .(sm81)
نقل قول:
حالا کار ندارم که به گا می ری . . .
ولی . . .
عیب مِی جمله بگفتی ، هنرش نیز بگو
نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند . . . حافظ . . .
پس از کشیدن (تدخین) دود تنباکو، نیکوتین موجود در آن ظرف چند ثانیه وارد جریان خون شده و به مغز می رسد. نیکوتینی که به مغز می رسد باعث ترشح شدن لحظه ای دوپامین در مغز(سیستم مزوکورتیکولیمبیک)، و احساس لذت و انرژی می شود. اثر دوپامین تولید شده سریعاً از بین رفته(حدود 2 ساعت) و باعث خستگی و کسل شدن فرد می شود. در این شرایط فرد مجدداً به همان احساس ناشی از ترشح دوپامین نیاز پیدا کرده و مجدداً اقدام به مصرف می کند.[۱]
نیکوتین در اندازههای کم یک انگیزندهاست که سبب افزایش هوشیاری، حافظه و فعالیت میشود ولی در اندازههای بیشتر به افزایش تپش قلب، فشارخون و کاهش اشتها میانجامد.
نیکوتین هم انگیزنده و هم پریشان کنندهاست و اثر آن بر اساس شیوهٔ مصرف آشکار میشود. پژوهشها نشان میدهند که همانگونه که اندازههای کم اثر انگیزندگی دارد در اندازههای بیشتر سبب افسردگی میشود.
ویکی پدیا . . . (sm50)
نیکوتین ظرف چند ثانیه به مغز می رسد . . . (sm50)
(sm50)(sm172)
بیا در آغوش شیطان ...نقل قول:
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
از مجموع صحبت هاتون به این نتیجه رسیدم که :
این گه خوری ها به من نیومده (sm10)
(sm50)
اونایی که سیگاری نیستن!نقل قول:
باید توجه کنند تو زندگی یه وقتایی هست که نمیدونن باید چیکار کنن؟
اونجا همونجاست که باید شیگار کشید
(sm50)
توام که از هر فرصتی برای جذب فن برا ابلیس استفاده می کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکس گاد من هنوز به اونجا نرسیدم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چرا هیچی نگفت (sm120)
من تو شرایط سخت سیگار کشیدم .
اونجا سیگار برای سرباز حکم موادو داشت حال میداد انصافا (sm50)
یه بار خواستم جیم بشم از خاردار برم بیرون .
پول دادن گفتن 5 پاکت بهمن سیگار بگیر بیار پرت کن اینور بعد برو
حالا یه چیزی بگم خارج از شوخی...
انقد دهن اینایی که سیگار می کشن بوی بد میده که آدم حالش از هرچی سیگاره بهم میخوره (sm25)
امیدوارم به این مرحله هیچوقت نرسی(sm10)نقل قول: