امیر بزن کل کاربر جدید بن کن اینجا یخورده خلوت بشه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بزن کل کاربر جدید بن کن اینجا یخورده خلوت بشه(sm120)
فردا بیاد بهتره(sm172)
----------
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو فردا بیا .......نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند یره اینکه بدونی یکی یه گوشه نشسته داره گوش میکنه و تو نداریش آسیب روحی روانی داره تا یک ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بترکی تو اینم را افتادنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
---------
اونایی که دوست دارن آلبوم فردا بیاد یا آلبومو فردا گوش کنن
تشریفشون رو از سایت ببرن بیرون اینجا یکم سبک بشه
(sm128)
(sm132)
چشم امیدمون به سینا و احسان
یکی میگه از کوچه کنار دانشگاه تهران خریده!
هرکی اینجاس داره به بچه اینجا شعر .... میگه فقط این واسش ....(sm3)
باو منظورم اون لاشیایی که اینجان ولی تو فیس دارن گوز گوز میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا به چشم شوهر ننه به ادم نگاه می کنن(sm50)(sm50)
خیلی ممنون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا قشنگ حرف منو برعکس برداشت کردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف من با اونایی که البوم دارن و فاز تعصب و هوادری گرفتن و اپ نمیکنن (sm3)
تو روحتون ، بذارین خب
سجاد کجاست آیا (sm172)
آهانقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره موافقم با اين حرف
سگ توو روحشون
بهتر
منت كسي رو نميكشيم
من میدونم همه تو استرس آلبومید ولی خب این جمله غلط املایی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوش کرد دیگه نذارین خبنقل قول:
آقایون لینک نزارین.الانه که امیر هممونو با خاک یکسان کنه.خخخخ
از تهران بودنت هم خیری به ما نرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
912 تو بودی اس ام اس دادی به رایتل ؟!
چند توصیه برای شنیدن آلبوم پاروی بی قایق :
زمان انتشار ، چهارشنبه 16 مهرماه
1 - صبوری کنید تا آلبوم با کیفیت اصلی به دستتان برسد ، نسخه های ریپ شده کیفیت آلبوم را کاهش می دهد ، با توجه به اینکه میکس و مسترینگ آلبوم نیز بسیار حرفه ای صورت گرفته است .
2 - درصورتی که تمایل به گوش دادن آلبوم با هِدست یا هندزفری را دارید ترجیحا" از تجهیزات شنیداری که دارای ورودی فرکانس 12 تا 22000 هرتز می باشند استفاده کنید .برندهای سونی و بیتز پیشنهاد می شود .
3 - چینش قطعات در آلبوم با تفکر صورت گرفته است ، علیرغم وجود هیجان برای شنیدن قطعه ای خاص ، توصیه می شود تمامی قطعات آلبوم را به ترتیب یک بار بدون وقفه گوش کنید و از مکس و تکرار یک قطعه در دور اول بپرهیزید .
4 - کاور آلبوم با طراحی بزرگمهر حسین پور ، در بردارنده تمامی جزئیات آلبوم است ، نیم نگاهی به کاور در حین شنیدن آلبوم به شما کمک می کند کاور را به خوبی درک کنید .
5 - مکانی خلوت را برای شنیدن آلبوم انتخاب کنید ، قبل از اتمام شنیدن یک دور آلبوم از تعریف کردن و ابراز هیجان خود برای دیگر دوستانتان خودداری کنید ، به هیچ عنوان اجازه ندهید تمرکز شما در دور اول از بین برود .
در آخر آرزو داریم ، لحظاتی به یاد ماندنی را با مهم ترین و جدی ترین اثر محسن چاوشی تجربه کنید .
این چی میگه این وسط (sm2)فکر کردم تو هواپیما نشستم (sm2)
چطوره همینطوری الکی از آلبوم بعد پارو صحبت کنیم (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید معلومه از صبحه کجایی ؟رفتم نو خ خرم داشت طرف گفت اجازه پخش نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اگه اراکی برو من خایه مالی کردم نداد میرفتی خایه مالی میکردی میداد
بد ابراز کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدااااااااااا(sm81)(sm81)
(sm30)نقل قول:
(sm172)
سلام امير (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو اونجایی که آلبوم پخش شده و من از امیر شنیدم بعید میدونم موجودی بدونه اینترنت چیه (sm2)نقل قول:
نیروی انتظانی بچهایی که رفتن دنبال البوم تو اون فروشگاهو احتمالا گرفته(sm2)
دیدی امروز چی کشیدم؟نقل قول:
تو رو هم کشتم شرمنده (sm176) (sm2)
من باز با رفیقم چند تا مرکز فروش رفتم هیچکدوم نداشتن ولی اون خرمیه داشت نداد (sm81)
گفتم كهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم داشتم التماس يارو ميكردم
جون هر كي رو قسم دادم نداد
(sm54) نميدونم چشونه
توو خيابون داشتم زنگ ميزدم به دوستام كه ببينم كسي آشنا نيست با اين يارو
من اگه امشب آلوم نیاد،سه چهارتا فحش خارمادر میکشم الان گفتم که بعدا گله گزاری نکنید.