(sm2) کمتر هات اسپات نصب کن برو سایتای اونجوری درس میشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) کمتر هات اسپات نصب کن برو سایتای اونجوری درس میشه ..
کیون لقت سینجول (sm118)
درست شد
مرسی از اشترم و رضا آرین (sm10)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی پاکزاد خودکشی کرده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان: از دوران نوجوانی خواننده هایی مثل رضا صادقی و محسن چاوشی را خیلی دوست داشتم و همیشه عمق احساسی که در صدا و اشعار ایشان بود، تحت تاثیرم قرار می داد. همیشه به موسیقی هیپ هاپ علاقه داشتم و موسیقی گروه هایی مانند «وستلایف» را دنبال می کردم اما شاخص ترین خواننده داخلی که با تک تک آثارش زندگی کردم و به رفاقت با ایشان افتخار می کنم، یاسر بختیاری (یاس) است. ایشان بزرگترین الگو برای من هستند چون برای شعور مخاطب و مردم احترام قائل هستند و برای ساختن کارهایشان واقعا زحمت می کشند. همینطور از لحاظ فکر هنری و اجرا در سبک خودشان بی نظیرند. یاس برای من یک الگو و یک برادر است و برای من در این سال ها زحمات زیادی کشیده و با جسارت می توانم بگویم که تمام فعالیت های هنری ام را مدیون او هستم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گریه میکنی سد هارو پر کنی
لبخند میزنی منو ترور کنی ... (sm50)
لوموند فرانسه
خبر بسته بودن جادههههههه ... (sm50)