بزن باران بهاران فصل خون است
بزن باران كه صخرا لاله گون است
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بزن باران بهاران فصل خون است
بزن باران كه صخرا لاله گون است
(sm50)
(sm13)
شمال حتی هوایِ شرجی اش هم احساساتت را قلقلک می دهد!
عجیب است برایم
که چرا همه ی مردم شمال شاعر نیستند!
که چرا همه سخنانی بکر خلق نمی کنند!
آنجا که حتی هوا هم بکر است
من امروز و فردا دریا را می سرایم!
خوش به حالِ آنان که هر روزشان دریاست...
(sm50) من 2 سال آخر هنرستان رو از کنار دریا میرفتم مدرسه..اینطرفشم کوه جنگلی بود.. سر صبح اصن یه وضعی بود اول صبحی.. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی تو راه برگشت نبردت تو جنگل کیونت بزاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Adele - Never Gonna Leave You(sm50)در نگاه اول سادست ولی ملودی پیچیده ای داره
نه جنگل لب دریا نبود که یه کم اونور تر بود (sm70) اونجا کسی کیون نداشت بهم حرف بزنه از همشون درشت تر بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد عااالینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشتن از همچین جایی و رفتن به مدرسه واقعا اراده میخواد
خوش به حالت که هر روزت دریاست:))
برو یره دست بالا دست هست (sm70)نقل قول:
(sm59)نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]