سجاد کارت گرفتی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد کارت گرفتی(sm120)
آره (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داري (sm19)
كنت قرمز خوب نيست. كنت آبي 6 رو بگير (sm120)
نه اینو به نوید گفتم چون خودشم سیگاریه,فکر کنم منظورمو بد رسوندم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)كلا خيلي استرس دارهنقل قول:
وااااي كه اگه ببريم (sm1)
يه جام ديگه (sm1)
نوید زر مفت زیاد میزنه(sm120) جدی نگیرش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید امروز تولد توئه؟
نه بابانقل قول:
من سيگاري نيستم (sm120)(sm2)
هرزچندگاهي ميكشم (sm2)
الان 18 جام بیین المللی داریم اینو بگیریم میشه 19 تا باشگاه های جهان هم بگیریم میشه 20 تا با میلان مساوی میشیم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]