مورد داشتیم.....
.
.
.
.
.
دختره رفته به "عليرضامنصوريان" شماره داده گفته من فیلماتونو دنبال میکنم، عاشقتونم!!
.
کُــ.سخل با اون کچله تو فيلمای ســ.وپر اشتباهش گرفته!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
مورد داشتیم.....
.
.
.
.
.
دختره رفته به "عليرضامنصوريان" شماره داده گفته من فیلماتونو دنبال میکنم، عاشقتونم!!
.
کُــ.سخل با اون کچله تو فيلمای ســ.وپر اشتباهش گرفته!!!
دنبال یه همسر خانه دار هستم...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
ترجیحا" ویلایی"
اگه توافق نشه کری یا باید فیسبوک و تویترش رو فعلا دیاکتیو کنه
یا با فحش کنار بیاد.
در کل هیچ وقت یک ایرانی را تهدید نکنید.. او فحش مادر خواهد داد
منم میدونم که خیلی گرانه ولی خب چه کار باید کرد ؟ تو اگه راست میگی بیا یه خورده کمک کن تا هزینه ها برام سبک بشه . به خدا کسی نیست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صدای سخن س-ک-س ندیدم خوش تر (sm138)
باز چی شده حشرت زده بالا ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام مهندس خسته میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغازه ها بسته ان نه ذغال دارم نه تنباکو نه سیگار
دیگه توان ندارم
یه چای و دارچین بخور خوب میشی (sm120) البته میدونم روزه نداری میگما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شوخی میگم ، دارچین زیاد بخور
دیگه سلیقه ست اینا گیر نمیاد اینا همشون خاطره ست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
........همون هایده که میگی بزار DVD شو بزارم اونوقت بیا ببین چند تا کاربر خوابیدن توی تاپیک (sm2)
مثلا هایده داره میخونه اشک تو چشماش جمع میشه خودت حساب کن اونم هایده ......... (sm120)
موزیک ویدیو الان چه ارزشی داره یه بار گوش میدی حوصله ت سر میره (sm120)
بعدشم تو بیا به جای این حرفا یه خورده به من کمک کن تو مگه رفیقم نیستی (sm39) تصور کن هایده رو با کیفیت ارجینال ببینی(sm128) ارزش داره بیا کمک کن (sm81) (sm2)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]