رسول فیلم تام هاردی رو دیدی ؟؟؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول فیلم تام هاردی رو دیدی ؟؟؟ (sm120)
چند صفحه قبل بهت گفتم... اگه خودت شماره یکی رو داری میخوای بهش پیغام بدی نه.. شماره توام نشون میده.. حتی اگه یوزر داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه با یوزر کسی بهش پیام بدی مشکلی نیست
اگه کلا در حالت عادی و تو گروه اینا میگی همون یوزر حل میکنه مشکلو
با الی کاری نداشته باش تازه داریم به نتایج مطلوب میرسیم گند نزن بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کار اسقاطی نیستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو وقتی شمارشو سیو کنم یوزرش هم میاد دیگه با یوزر پیام میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوب بود ولی من انتظار بهتر از این داشتمنقل قول:
جمیز باند ظهر دیدم ضعیف بود پسند نکردم
شب فیلم هنکس میبینم
اون قسمتش که تو بار با خلافکار های گروه دیگه دعوا می کنن داداشه با چکش میاد (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]