نه نیستم چی هست حالا؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نیستم چی هست حالا؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برونا مارکزین(sm118)
فقط زیدان (sm120)یا لا اقل زیزو و مارادونا کنار هم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فوتبال فکورانه ی امروز تو لامپ 100 هم نیستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا که کلا پشمه زمان زیدان هم که هنوز تاکتیک اختراع نشده بود.مسی و رونالدو بر تارک این فوتبال میدرخشند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تیم بهت میده باید تمرینش بدی بازیکن بفروشی یا بخری---مربی و بدنساز استخدام کنی--تو جام حذفی و لیگ قهرمان بشی میری مراحل بالاتر و لیگ های حرفه ای ترنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادیوم بخری-تعداد هوادارات زیاد میشه
مدیریت تیمه(sm120)
بریم شاید یه کم فوتبال فکورانه یاد بگیریم(sm120)نقل قول:
من تو نقلم به حسین ارسنالی چی گفتم ؟ گفتم اتفاقا با امکانات اون زمان ستاره شدن به مراتب سخت تر بوده ولی منکر اینکه خط دفاعیه که رئال میچینه رو مارادونا تو دوران اوجش نمیتونه ازش رد شه و گل بزنه ولی در کل من مارادونا رو استعداد خالص قبول دارم شاید نفر اول نباشه واسه من ولی لااقل دومیش هستنقل قول: