تو با این زیبایی ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو با این زیبایی ... (sm50)
بقیه هم احتمالا غریبی میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)مثل همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بیشتر بیاین اشنا میشن کم کم اخه اکثر بچه ها جدیدالورودن (sm120)
من میرم دیگه .از دیدن دوباره شما و بقیه دوستان خیلی خوشحال شدم (sm10)شب بخیر باینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین خیلی خیلی خوشجال شدم از دیدار مجدد! (sm111)(sm10)نقل قول:
امید که بیشتر ببینیمتون
شب و روز خوش ایام به کام (sm176)
من با تو خوشم تو خوشی با دل من(sm118)
از بعد از ظهر تا حالا 50-60 صفحه رفتین جلو! (sm54)
برم بخونم ببینم چه اتفاقاتی افتاده. (sm27)(sm120)
مساوی رو گرفتیم(sm173)
سیمئونه همینُ میخواست (sm120)
یعنی این ریالا شانس اوردن نباختن باز (sm2)
تورسا زودتر اورده بود گلا میزدن (sm120)
مثل بز توپ گرفت دروازه بان اتلتیکو(sm35)
سیمئونه فقط می خواست گل نخوره که به هدفش رسید
دقایقه اخرو من اصن یادم نمیاد چی شد (sm2)
انجلوتی بنزما رو کشید بیرون رید تو بازی
حاضر بودم توپای ما گل شه از اونا هم گل شه (sm120)
مارسلو محروم شد کار رئال زاره سمت چپ (sm120)
اوج نفرت عربا رو برید تو این هشتگ بخصوص اینستا ببینید (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا (sm3)
اتلتیک با این مساوی فک کنم بلایی رو که پارسال سر چلسی اورد سرما بیاره (sm120)
بنزما هم ریده بود(sm120)
اون توپ اولی رو هاشم بیک زاده هم گلش میکرد (sm2)
اینهمه پول بیت المال اسپانیا رو میدن به اینا آخرشم هیچی (sm2)
قشنگ معلومه بازی برگشت یه مساوی با گل میگیره و رئال حذف میشه(sm3)
ما پارسال این وقتا خوشحال بودیم از صفر صفر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شخصا فکر میکنم اتلتیکو باید یکی میزد واسه صعود الان کارش سخت شد (sm120)
میبینی گیر چه قزمیتایی افتادیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی برگشت باید همون اول دو تا گل بزنیم (sm50)
میلاد تیم خیلی خوب بود..ایندفعه پرس کرد ..خوب بود
اتلتی اگر میخواد ببره باید مثل بازی حذفی همون دقیقه اول بزنه
اگر عاقل باشه تورسا فیکس میکنه (sm120)
موناکو باخت (sm81)
بهت گفتم خدا موناکو رو برای خرشانسی یووه فرستاد(sm2)
نرخ پهنای باند اینترنت تجاری
ردیف BW تعرفه 1 64 550000 2 128 990000 3 256 1650000 4 512 2970000 5 1M 4455000 6 2M 8800000 7 4M 16335000 8 8M 29295000 9 20M 59241000 10 34M 83328000 11 100M 214830000 12 155M 277326000
(sm77)
همین کار رو هم میکنه (sm2)نقل قول:
تورس خیلی خوب بود (sm54)
مانژو هر لحظه امکان داشت داورو بزنه (sm2)
مازیچ هم سمت رئال غش کرده بود (sm120)
رفیقم بازی یووه موناکو رو دید،میگه بازی برابری بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو ، نگو آتیشم نزن (sm74)
این حرفت خرشانسی یووه رو نقض نمیکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
- (sm50)
(sm27)
نسخه خاورمیانه بازی تاج و تخت، این عنوانی است که واشنگتن پست برای مطلب جدیدش انتخاب کرده است :
این مطلب واشنگتن پست مقایسه ای بین خاندان های مختلف در سریال بازی تاج و تخت و کشورهای منطقه خاورمیانه داره که بسیار خواندنی و جالب است تشابهات به کار رفته در آن بدین قرار است .
خاندان لنیستر = عربستان سعودی
خاندان استارک= لیبرال دمکرات های نابود شده منطقه
خاندان باراتئون=عرب های مستبد منطقه
خاندان گیجئوی=ترکیه
خاندان مارتل ها = ایران
خاندان تارگرین : آمریکا
خاندان تایرل=اسرائیل
وایلدواکرها و وحشی های شمال=گروه داعش
نگهبانان شب و دیوار شمال = کردها
ریورلند= یمن، سوریه، عراق
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]