من ماندم این جا پیش این دلبستگی ها
تو رفتی اما با تمام خستگی ها
پزمردم این جا من از درد تنهایی
بر لب رسد جانم تا آن که باز آیی
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ماندم این جا پیش این دلبستگی ها
تو رفتی اما با تمام خستگی ها
پزمردم این جا من از درد تنهایی
بر لب رسد جانم تا آن که باز آیی
(sm50)
می مونیم تو این دقایق . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رو گذاشتن لب تیغ . . . (sm172)
(sm50)
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صادق (sm128)
چطوری داداش؟
(sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)
سلام دادا قربونت تو خوبی؟(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر، خوبم، مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن چینیت خوبه (sm2)
دلتنگ توام
پشت پرچين ارديبهشت
منتظرت مى مانم...(sm50)
چه کُند با غمِ تو،
این دلِ آشفتهی من ...؟!(sm172)
آره سلام دارن خدمتتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین واسه اینستا برنامه سراغ داری حجم کلیپ بیاره پایین بدون افت کیفیت؟
برنامه OG Inestaنقل قول:
خووبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بشکن آروم دلم، توی آسمون تو نبود ستاره ... (sm50)
ایمان غلامی - بشکن آروم دلم (sm50)
(sm50)
(sm169)
بی تو هر تجربه ای یا بده یا بدتره...
چجوری صدات کنم تا غمم شنیده شه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعععععی ..(sm50)
(sm54)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm27)
- (sm50)
(sm59)
(sm172)
به کی دل خوش میشه کرد، وقتی دوستت، دشمنِ ... (sm50)
در آن سرگشتگیها، در این گُمگشتگیها، سراغی از تو میگیرم(sm50)
(sm50)
(sm50)
ادما به راحتي ميرن، اما خاطراتشون رو واسه هميشه پيش ما جا ميذارن(sm50)
(sm50)
بی خبر یه روز اومد سر زد و رفت
خواب بودم وقتی اومد در زد و رفت
اومد و دید که دلم خوابه هنوز
ننشسته روی بوم پر زد و رفت
(sm50)