بوزینه تو اصا میفهمی رزولوشن چیه تف میدی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بوزینه تو اصا میفهمی رزولوشن چیه تف میدی ..
خب کسخل تو که میخوای x265 بزنی کم حجم چرا میرینی به رزولوشن ! ؟ قسمت اول شهرزاد رو هم جنابعالی ریلیز فرمودین ریده بودی با همین رزولوشن پایین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم نمیفهمی میگی نه ..
این عکسی که گذاشتم نسخه اصل ویدیوس گاگول ..
من غلط کردم
بیا با این کیفیست بگیر دان کن ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینو دان کردم دیدم ! منظور بنده اینه کلیپش رو از روی این نسخه کات کن بعد حجمش رو کم کن ! افتاد ؟؟؟ دو یو آندراستند ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون نسخه hd هستن کیفیتشون خیلی خوبه به رزولوشن ربطی نداره تو مانیتورای تخمی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط house m.d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم گاگول این نسخه فیلمه نصفش تیتراژه 10 مگ کافیه براش 265 ..
کدوم خری ترافیک برا رزول بالا میده ..
من واسه بقیه گفتم وگرنه من مانیتور 17 سی آ تی دارم 480 هم زیادیشه (sm120)نقل قول: