یاد اون برنامه نود افتادم (sm2) اکسپت اند فولو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد اون برنامه نود افتادم (sm2) اکسپت اند فولو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اصلیش دو تا nn دارهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فالووراشو ببین دیگه(sm120)
مرسی رسول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو بده همون میلاد سلیقه من نیست (sm70)
فدا (sm19)نقل قول:
زنده باد همه بروزا (sm111)
نمیدونستم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو روحت از تو بعید بود رفتی صفحه تقلبی(sm2)
381 هزارتا فالور داره
این یارو کیه هی باهاش(sm120)
الی قاپشو زدن(sm2)
برم یه چایی دم کن به به (sm173)
حیف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سری کاستای قدیمی دارم با دل ادم بازی میکنن (sm127) ... ارزش موسیقی ... (sm25)