69 ساسانه 63 منم میزنم قوطی کبریت بشی ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
69 ساسانه 63 منم میزنم قوطی کبریت بشی ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا اصلا کی به تو گفت بیایی اینجا این اتاق مخصوص من و ساسان و میلاد و سهند هستش برو رد کارت (sm2)
(sm70)منم دپرسم باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی دپ نباشه باران نمیاد
(sm2)نه 69 خودمو گفتم خواستم ببینم پیر حساب میشم یا جووننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من از 2012 دارم به چترومهای باران حال میدم چی میگی تو کاربر جدیدنقل قول:
تو هم کم کم داری اسقاطی میشی علیرضا (sm50)
(sm2)کاربر جدید نسخ الدوله اهل انواع مواد کچل کچل کلاچه روغن کله پاچه(sm2)
بصبر این روزهاست که یوزرم رنگش سبز بشه تا الان سبز نشده به خاطر اینکه ریا نشه (sm120)نقل قول:
(sm2)موافقمنقل قول:
(sm120)اتفاقا میخواستم به امیر پیشنهاد بدم یوزر بن شده ها رو قهوه ای کنهنقل قول: