(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm120)نقل قول:
من گفتم و تو گفتی و ما گفتیم و من که گفتم و او که گفت ولی تو که نگفتی و او گفت و تو گفتی و او نگفت (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هولی شتتتتتت (sm77)
کاورو (sm30)خود کاور حبس که چه عرض کنم اعدامی داره (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند روزی شاهین و داعش رو باس با هم تگ کرد اتفاقای جالبی خواهد افتاد (sm2)
نزار میان منو میبرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای قاضی
در کل خیلی بد میخونه ریده
ملودی اخری خوشم اومد
پولم رو بده من برممممم(sm50)
از پشت خنجر میزنن اما ملالی نیست (sm50)
خوشم نیومد (sm25)
ترامادول از این بهتر بود
کو پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه لاوی میترکونن سینا و محسن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خلعتبری: سپاهان مرا نخواهد اولویت اولم پرسپولیس است.(sm118)
آلیس (sm81)
بعد مدت ها امروز عمیقا ترسیدم !!!! (sm81)
تموم بدنمو ترس فرا گرفته .. (sm50)
(sm81) آخه این چه کاری بود ..
چه کنم .. (sm81)
لرزم گرف .. (sm81)
هووو سرده .. (sm81)
(sm98)
فکرم کار نمیکنه .. (sm81)
نپر وسط حرفم .. (sm81)
آخرین بار این حسو بچگی داشتم .. (sm50)
یه دلیلم داشتن همشون .. (sm50)
ترس .. (sm81)
ولی این یه ترسیه که همیشه میمونه.. (sm81)
بعدها تبدیل به شرمندگی میشه .. (sm81)
یکی اینو بن کنه باز معلوم نی چی زده چت کرده رد داده
خالی (sm81)
دیبدم اینونقل قول:
جالبترش اینه که بعدش هر چی بللاس از اون موضوع میریزه برات .. (sm50)
چیکا کنم خو .. (sm81)
عجب خبطی کردم .. (sm81)