دلی دارم دلی غمگین
دلی خون از غمی سنگین
هوای تو به سر دارم کجایی یارم
کجایی یارم(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلی دارم دلی غمگین
دلی خون از غمی سنگین
هوای تو به سر دارم کجایی یارم
کجایی یارم(sm81)
(sm50)
(sm50)
ترانه شایگان . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروانه پور شریعتی . . . (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm209)
يك روز عطر تن ات را ،
از تمام لباس ها خواهم شست ... (sm50)(sm172)
- (sm50)
(sm50)
اون علی ِ بیچاره
یا مرتضی
یا حمید
از زور ناراحتی دیگه نفسش برید(sm50)
(sm50)
فردا کنکور ارشد و هیچ نخوندم (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
تکیه کن به شونه هام
تا حس کنم پروازُ
یه عمره من تو حسرت
فقط همین رویام
تکیه کن به حس من
تا پر شم از احساست
که من از این همه جنون
فقط تو رو میخوام
...(sm50)
(sm50)
هيچكس همون آدم يه ساعت پيش نيس چه برسه به سال ها پيش(sm50)
فراموش کردن کلا سخته ربطی به تعداد خاطره ها و آرزوهایی که باهاش داشتی نداره. کلا سخته!(sm172)
میگم حالا که میخوای بذاری حداقل خوشکلاشو بذار حال کنیم(sm173) یه وقت مثل اون سیبیل کلفت نذاریا انگار میخواست کو.نمون بذاره با نگاهش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما داداش، خوشگلارو میذارم.
(sm120)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
با هر اسمی دو بار می میرم
دو محمّد دو بار مختاری . . . (sm50)
چه کتابی بود . . . " تمرین مدارا " از " محّمد مختاری " . . . (sm50)
(sm50)
(sm27)
هنوز این خسته از خود رو پا هاشه . . . (sm50)
(sm172)
- (sm50)
مِی به کوی خَماران ،
هر چه بود ، نوشیدم ... (sm50)(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm9)
... (sm172)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pour toi ... (sm176)
Arrastra marihuana ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدما عوض میشن، با احتیاط به آدما وابسته شین...(sm50)
خو نذار ولی پیام خصوصی برام بفرست(sm59)نقل قول: