گوش دادم
اولش بگم که تن مرحوم رولف کوهلر در گور لرزید و روحش عذاب دید
میشائیل شرلز هم خودکشی نکنه خیلیه (sm120)
بقیه جاهای آهنگ هیچ شباهتی با آهنگای مدرن تاکینگ نداره مخصوصاً صدای کاوه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوش دادم
اولش بگم که تن مرحوم رولف کوهلر در گور لرزید و روحش عذاب دید
میشائیل شرلز هم خودکشی نکنه خیلیه (sm120)
بقیه جاهای آهنگ هیچ شباهتی با آهنگای مدرن تاکینگ نداره مخصوصاً صدای کاوه (sm120)
نه ارفاق میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این سن و سال هر خریتی ازمون سر میزنه ! به قول دکتره داروساز : الان سنی نداری نمیفهمی بزار هم سن ما بشی سرد و گرم روزگار بچشی بعد میفهمی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو شادمهر آماده بوده و اومده ایراد گرفته که ال و بل.. نمیدونم چی اونوقت رفتن دوباره مثه حالم عوض میشه درست کنن . اونوقت منه بدبخت باید به خاطرش قسم بخورم و بهم توهین بشه (sm172) ای خاک بر سرت آرمین هاشمی (sm3)
عجب میکس و مستری داره آهنگ افسار (sm50)
ترجیح میدم به خودم القا کنم که البوم بده و وقتی بیاد ببینم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینکه هنوز نیومده بگم شاهکاره و وقتی اومد بخوره توی ذوقم
(sm50)
به به جناب استاد و دوست عزیزم جلیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیم قربان (sm127)
شرکتهای اپل، سامسونگ و سونی به استفاده از کبالت استخراج شده توسط کودکان کار متهم شدهاند. از کبالت در باتریهای لیتیم-یون قابل شارژ استفاده میشود.
این سایت خرید کریو چیه؟؟