(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بتونی از خرس مو بکنی اما از من نمیتونی واسه این کار چیزی بسلفی (sm2)
ولی خب تلاشت ستودنی بود (sm2)(sm127)
همش 160 تومان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رو مال رفیقم شیخ عظمی نظر نرم
فدا بشم (sm127)
بیا و این یه هفته آخر تحریمش کن ، اصن در راستای برابری حقوقو زنان و مردان خودتو بزن به پــ.ریودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول فقط وعده بعید میده ؛ به خانوم منشی هم تو اون نامه کذاییش از همین وعده بعیدا داد که دختره از دستش فرار کرد (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)
دهن سرویسا همتون یاد گرفتینا (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آتی ، گل دخترمون خوبه؟
خبر داری کم پیدا شدی؟ (sm10)
پ.ن از صبح تا میام چهارتا پست بزارم یکی میاد یه کاری داره منو با خودش میبره ، یا خودم میرم یه جایی ،از وقتی که از 5 دیقه بعدیم خبر نرم اصن قسمت نیس پست بزارم (sm2)