در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 0 مهمان ها)
Malware، 123321، cherry، moein، rrezaei7280، vangelis
تاپیک بسته شد واسه مهمونای گرامی ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 0 مهمان ها)
Malware، 123321، cherry، moein، rrezaei7280، vangelis
تاپیک بسته شد واسه مهمونای گرامی ؟ (sm120)
چرا یهو سوت و کور شد (sm171)
دختره به حیف نون میگه : میخوام شریک زندگی ات بشم ....
حیف نون : شرمنده کار شریکی به درد نمیخوره
پارسال با یه نفر شریکی چند تا گوسفند خریدم ....
پشگل هم گیرم نیومد .... همه شون مُردن !!!!!!
یه روز سرکلاس داشت فلسفه ی خر و الاغ رو توضیح میداد
رو کرد به ما و گفت :میدونستین خـــر و الاغ یعنی بزرگیمثه خَر پول،خرکیف،خرخونیو ...بعد در ادامه گفت :میدونین همه ی شما خر هستین با این تفاسیرمنم گفتم :عه استاد شما شکست نفسی نفرماییدما کجامون خره؟چشاتون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میبینهخری از خودتونهاگرم یه خر اینجا باشه شماییندرواقع شما از هممون خر ترینهیچی دیگه خیلی شیک انداختم بیرون :|واقعا از یه خر انتظار نداشتم :|
امروز خسته از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برگشتم خونه خودمو پرت کردم رو مبل،
داداشم پا شد رفت یه لیوان آب برام آوردبا تعجب گفتم چی شده مهربون شدی؟؟!!!گفت امروز تو کلاس دینی گفتن:یه نفر به یه سگ خسته آب داده رفته بهشت
پسر داییم رو (۶سالشه) بردمش مسجدوقتی نماز تموم شد
دست بغل دستیشو گرفت و جای اینکه بگه خدا قبول کنه گفت :" لایک برادر لایک "هیچی دیگهمن که اون لحظه در افق محو شدمبغل دستیشم از شدت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داشت موکت رو گاز میزد
نت رو بدون پسر تصور کنین:
......دخدره عکس میذاره:تعداد لایک:2 تاتعداد کامنت :4 تاکامنتها: اه بازم این لباستو پوشیدی؟خانومی این رژ اصـــن بهت نمیاددیسلایک!بعلــــــــــه پسر که نباشه زندگی جریان نداره .
[QUOTE=Malware;248380](sm120) یه چیزی گفتی که یه درصدم اطلاعاتی در موردش ندارم. (sm2)
والا (sm120) بعد تازه زیرشم نوشتن فاقد ارزش می باشد. (sm172) (sm120)
تا اسمم جزو قشر کارمندا در نرفته، حاظر. (sm120)
عیب نَرِه ، منم اطلاعات نَرَم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مشکوک به مچ درد هستی ، فردا ازت آزمایش مچ میگیرم (sm70)
خوب همه چیزا رو میشناسیا ، بابا این کارِ (sm70)
دهنت سرویس (sm70)نقل قول:
من تاپیکو دنبال میکنم آره آقایی ..
ولی شما آقاتر از این حرفایی ، شما تاج سری (sm32)
اونایی که موافقن داشمون
rebasss خیلی هم آقاست ....لایک قشنگه رو بیان
درس پس میدیم استاد آقاییون (sm70)
شبتون ارغوانی (sm127)
ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪ ﻭ ﺩﻋﺎ
ﻣﯿﮑﺮﺩ........ﺗﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍﯾﺎﺍﺍﺍﺍ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎﺵ ﺧﻮﺩﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺷﻪ :)))
چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]