شات بفرستم از خصوصیم که چقدر اومدن پشنهاد دادن میثم اگر تو مدیریت را به عهده بگیری اوضاع بهتر میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شات بفرستم از خصوصیم که چقدر اومدن پشنهاد دادن میثم اگر تو مدیریت را به عهده بگیری اوضاع بهتر میشه (sm2)
72 جز اسقاطیه محسوب میشه یا نه ؟(sm59)
(sm2)بستگی داره 72 اگر سر نوشت میلاد را داشته باشه Yes (sm2)
البته میلاد 71 هستش
من 72 ام ... (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نسخه ام (sm50)
(sm2)من مدیر شم همه رو بن میکنم خودم میمونم و خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مولایی دوران شما مدارس مختلط بود؟
خدا علیرضا را شناخت مدیریش نکرد تو نیمه فعال هم نیستی تا چه برسه فوق حرفه ای باید با صابر عنوان هاتون را عوض کنید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آره بابا معلم هامون همه زن بودن حموم ها مختلط بود استخرها هم مختلط بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت علیرضا اون دوران را فقط جنتی دیده دهن سروریس (sm70)