(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
هم اکنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. تعداد 1 عضو و 2 مهمان
یادش بخیر یه زمانی شب انتشار آلبوم 100 برابر کاربر اونجا بود . همه رو با سیاست های شخمی پروندن . الیاس که هنوز کاربر اخراجیه (sm50)
ساعتای کشنده ی خماری(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم ازتون (sm10)
داداش اگه حسشو داری این ارسالای منم درست کن . فدات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ايشالا سايه ي مادرت هميشه بالا سرت باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد جان خدا رحمتش کنه(sm10)
و خداوند خر دو پارا افرید(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز خوب میاد .....
نگران نباش دنیا درسته خیلی بزرگه ولی زمانش انقدر کوچیکه که زود میگذره مطمئنم شادی میاد تو از آیندت خبر نداری (sm127)
بچه ها اینی که شعر شهریار رو خونده کیه ؟؟ صداش چ شبیه چاوشیه
ممنونم نوید (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد (sm50)نقل قول:
داغ جون دیدن خیلی سخته (sm50)
پشم چیز محسنم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
دوستانی که انقد بحث می کنید بلاخره امشب قراره لینک بذارین یا نه (sm81)
احمد نه وقت مناسبی نه جای خوبی ولی خدابیامرزتش (sm10)
درسته چند سال گذشته ولی همچنان از خدا میخوام بهت صبر بده (sm127)
اکبر چرا صداش در نمیاد (sm59)
امیر جوش نزن (sm70) یه خبر از تراک جدید شاهین بده بینیم کی میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عرق شیرازی واسم آوردن میخوام بزنم بیا اهواز با هم بزنیم (sm70)
همین آینده رو 10 سال گذروندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
کسایی که تاره واردن اینجا ول معطلا امشب پخش نمیشه(sm128)
سلام
یکی قراره تو واتس آپ برا من بفرسته گوش بدم
میشه من امشب بدم (sm10) من همیشه خواستم به تو بدم (sm10)نقل قول:
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ک اره اما میخوام کاملشو دان کنم خوشم اومد از ملودیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد خدا بیامرزه (sm19)
خوابم میاد (sm2)
زندگی 10 ساله یا 30 یا حتی ..... نیست زندگی ادامه دارهنقل قول:
(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم سر به سرشون میذارم (sm59)نقل قول:
یخورده اذیت بشن(sm128)
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپ س قیافشونقل قول:
الیاس و دیگر گنده های چاوشیست (sm50) من طراح سایتم پایه اید یه سایت واسه پاروی بی فایق بزنیم ؟؟ اخه سایت اختصاصی نداره مظلومه (sm74) چند ساعته اماده میکنم
قضیه این جودکی چیه چرا همه باهاش لجن (sm2)داستانش چیه حسن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر مار(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از محبت همتون ، ببخشید دیگه حوصله تک تک جواب دادن ندارم
خدا عزیزاتون رو براتون نگه داره (sm127)
داداش ریز بنویسیم کور نیستیما (sm77)
یکی لینک اشعار صفارو میده ؟
دمتون گرم
امییییر
(sm39)
اخه با سرعت نور داره آپدیت میشه تاپیک :دی گفتم سریع ببینین(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول: