سلام به همگی
دوستان کسی ایشون رو میشناسه ایا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
دوستان کسی ایشون رو میشناسه ایا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Adı Yok - Gunel
(sm50)
لاو😍نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
خونه پر از رنجِ سکوتِ، وای دلم تنگه
گل های باغچه، پیش چشمم، وای چه بی رنگه
(sm50)
السلام یا ایها الاعضا المعتادین(sm120)
السلام یا ایها الاعضا الپاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمپ ترک اعتیاد کامبیز و برادران سبیل کلفت در خدمت شماست(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق، تو از لینوکس استفاده کردی؟نقل قول:
میخوام تجربه استفاده از لینوکس رو هم داشته باشم (sm25)
آن روز پیروزیم که دلامون با هم یاره / بین قلب های ما، پل به جای دیواره ... (sm50)
شهلا سرشار (sm127)
قدیم پسر عمه ام یه لینوکس مینت 8 بهمون داده بود نصب کردم خیلی قشنگ و گرافیکی بود از اوبونتو هم استفاده کردم ولی جدیدا اوبونتو اجرا کردم خیلی عوض شده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه: لینوکس یه خوبی که داره اینه که بدون نصب میتونی از نسخه Live اون استفاده کنی که اگه خوشت اومد بعدا نصبش کنی مثل ویندوز نصبش اجباری نیست.
اوبونتو چیه صادق؟نقل قول:
ببین لینوکس چندین نسخه داره که معروفترینش اوبونتو هست اینجا رو یه نگاه بنداز:نقل قول:
راستی اینم بگم لینوکس یه سیستم عامل متن باز یا open source هست که اگه برنامه نویسی بلد باشی میتونی خودت یه لینوکس طراحی و به اسم خودت ثبت کنی مثلا لینوکس مینت 8 به اسم هلنا ثبت شده بود.
بسیار عالی.نقل قول:
خوب چجوری نصب میشه صادق؟
الان من ویندوز 10 استفاده میکنم (sm98)
طریقه نصبش در کنار ویندوز رو از گوگل سرچ کن آموزش های جدیدش هست.نقل قول:
(sm10)(sm127)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
(sm2)
(sm29)
(sm50)
(sm50)
ک.یر تو این چیز مسخره ای که گذاشتی صادق (sm2)
فیلم دختر عمو پسر عمو اومد (sm173)
با کل دنیا هم حرف بزنی تا خودش نیاد حالت خوب نمیشه(sm50)
(sm132)
(sm50)
فیلم Kickboxer : Retaliation رو حتما ببینید
اوکی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حشریت ریده به بشریت(sm2)