ازفانتزیای بعداز مرگم اینه که روحم بتونه تو هر شرایط و پوزیشنی به همهتجــ.اوز جــ.نسی کنه !!!
پس دعای طول عمر کنین برام (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ازفانتزیای بعداز مرگم اینه که روحم بتونه تو هر شرایط و پوزیشنی به همهتجــ.اوز جــ.نسی کنه !!!
پس دعای طول عمر کنین برام (sm70)
شکر پس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم بد نیستم .
کدوم عروس دومادا؟
چی کار داری میکنی واسشون کتاب میفروشی پول جمع شه؟
بهتره یاد بگیریم که وقتی میگیم مردم یه مشت گوسفندن این خیال به ذهنمون متبادر نشه که ما از اون گوسفندا جدا هستیم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آقازادهها دارن به هم اسمس ميدن: اندكى صبر دلار نزديك است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیده بودی تاپیکشو زدم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم به راه بلوری هستم ، چرا دو فتست اصن فیلم خوب نمیاد باووو کلافه شدیم بی فیلمی ، من که دارم 2000 به پایین دان میکنم تا فیلم خوب بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که میدونی من فقط همینجا هستم ، جای دیگه نمیرم .
مرسی از نیت خیرت ، آرزومندم شرایطشون برای شروع زندگی مشترک جور بشه (sm10)
رفیقم جوری داد میزد مرگ بر اسراییل...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
در گوشش گفتم کــ.سکش کــ.ونت که نذاشتن ما اومدیم تیکه ببینیم..
تازه یادش اومد قضیه چی بود وگرنه تا فردا خاهر گلوش و میگــ.ایید..
منم منتظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت پایین نمیگیرم حداقل 720
من یه چنتا فیلم گرفتم ولی اصن حسش نی ببینم (sm25)
شاید این هفته بیاید شاید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی فیلم جدید اومده همه از دم چرند و پرند ، اصن میگن یکی از بندای توافق 5 بعلاوه 1 اینه که هالیوود دیگه فیلم خوب نسازه (sm2)