(sm2)من جای کسیو تنگ نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)من جای کسیو تنگ نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه جدی معلم هاتون زن بودن یا مرد؟نقل قول:
علیرضا از این شکلک استفاده میکنه نشون بده شوخی میکنه((sm120))
در جریان باشید همه حرفاش جدیه(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن کجا بود مشتی یه مشت معلم و مدیر کتو کلفت زبون نفهم احمق بودن اون زماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد میاد یه پناهگاه بود به صورت زیر زمینی خار مادر قهبه ها بچه سوم ابتدایی 9 ساله را مینداختن اون تو تاریک سگ تو اون نظام آموزشی دهه ی 60 بره
اه اه اه بازم یاد آوری شده برام(sm81)
مفید ترین پست چت روم همینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه معلمهای دوران ابتداییم زن بودن
تا سال چهارم هم مختلط بودیم
سال دوم بودم معلم برای تنبیه منو گذاشت کنار دخیا